MENY
×

Köp av Cruiser Boards

Denna guide vill hjälpa dig med att hitta den helt korrekta cruiser boarden till ditt eller ditt barns behov, genom att förklara några av de viktigaste elementen vid cruiser boards.

Du är också välkommen till att kontakta oss om du är osäker på vilken cruiser board du ska köpa.

Vilken typ av cruiser board ska du välja?

Generellt är det två typer av cruiser boards, som differentierer sig från varandra vid deras material och form. Bägge typer är optimala till barn, nybörjar skatare, samt för skatare som gärna vill ha en snabb board med mjuka kör egenskaper. De flesta cruiser boards är designade med en kick tail på bakänden av ​​boardet som liknar de gamla old school, pool skateboards.

Vi vill här förklara för dig de två typerna av cruiser boards som vi erbjuder här hos SkatePro:

Penny boards och cruiser boards med ett plast DECK

Cruiser boards i plast är också kända som Penny Boards. De är designade med små smala brädor i lättviktsmaterial. Denna typ av cruiser board är lätt att svänga med och är lätt att bära runt på, vilket gör den perfekt till barn. Det är typisk utformad med stora och mjuka hjul, vilket gör boarden snabb och lätt att köra på.

Denna typ board är inte optimal till tricks. Så om det är det du eller ditt barn önskar, är en normal skateboard rekommenderad.

Hitta vårt urval av plast cruiser boards här.

Cruiser boards gjorda av trä

Cruiser boards i trä är en fusion av skateboards och longboards. De är ideala till transport eller till att köra runt i staden på. Designen på dessa boards är lite bredare än plast cruiser boards, vilket gör dem lättare att köra på.

Utöver det, likt med skateboards, är de oftast utformade med högre truckar och större och mjukare hjul, vilket gör det lättare att köra på.

Hitta vårt urval av cruiser boards i trä här.

Populära produkter