×
Meny

BMX Bar Ends

  Filter
Färger
Varumärken
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Vad är BMX bar ends till för?

Freestyle BMX bar ends är designade för att beskydda kanterna på ditt styre från att deformeras eller utveckla vassa kanter som du kan skära dig på. Ett par bar ends som täcker styrets kanter ordentligt minskar även risken för allvarliga skador om du ramlar över styret.

Så monterar du ett par BMX bar ends

De vanligaste modellerna är gjorda av plast och dessa monteras enkelt genom att antingen tryckas eller vridas in i styrets kanter. Den runda, platta delen, eller huvudet som man även kan kalla det, ska vidröra metallen när den sitter på plats. Det finns även de modeller som är gjorda av stål eller aluminium, dessa har vanligtvis en bult placerad i mitten som spänns åt med en insexnyckel vilket i sin tur leder till att den sitter fast. Metall modellerna är generellt dyrare än de i plast, men de håller längre tack vare materialet.

BMX bar ends är en liten del som trots sin storlek utgör en viktig del av din set-up. Se därför till att de är i gott skick och byt ut dem när de med tiden slits ut. När du ändå är igång med att byta bar ends kan ett par nya handtag även vara en god ide. Kolla in vårt utbud med BMX handtag.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor