×
Meny

Skateboard väskor

  Filter
Varumärken

Bär ditt bräde på ett säkert sätt


Skateboard ryggsäckar är ett bekvämt och praktiskt sätt att hålla fast på ditt bräda när du är på resande fot. Det är inte bara ett coolt sätt att transportera ditt bräde, men det lämnar också dina händer fri.

Många av våra skateboardväskor har remsor och clips som är speciellt utformade för att hålla skateboards, vilket gör att du kan bära ditt bräde säkert när du flyttar över stan till din favoritplats, din lokala skatepark eller långdistans.

Förutom att de är utformade för skateboards, kommer många skateboard-ryggsäckar som du hittar i detta val också att fungera som en vanlig ryggsäck, vilket gör dem lämpliga som skolväskor, och många av dem har plats för en bärbar dator, böcker och papper. På så sätt kan du ta med dig skateboard till skolan så att du kan rida med dina vänner på skolgården.

Att resa med en longboard


Du kan också bära din longboard med en skate ryggsäck, men i denna kategori hittar du också ett urval av väskor som är speciellt konstruerade för att transportera longboards. Du kan överväga att använda denna typ av väska om du reser långväga med din longboard.

I vårt utbud av skateboard ryggsäckar och skateboard väskor hittar du ett brett utbud av färger, mönster, former och storlekar. Vi bär väskor från varumärken som Baker Skateboards, Burton, Dakine, DC Skor, Anständiga, Douchebags, Element, Etnies, Globe, Herschel, Oakley, Santa Cruz, Sektor 9 Sushi, Vans, Volcom, Spänning och mer.

Vi lägger alltid till fler coola väskor till vårt val för att se till att du får det senaste, bästa och bästa i skateboard ryggsäckar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor