Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skateboard Väskor

  Filter
Varumärken

Vad är en skateboard väska?

Skateboard ryggsäckar praktiskt designade för att kunna förvara all din skateboard utrustning. Skateboardåkare har en mängd olika ryggsäckar att välja mellan - många skateboard märken producerar sin egna kollektion som är specialdesignad för skateboardutrustning. Ryggsäckarna är även tillverkade för att vara bekväma att bära när du åker. På insidan har de ofta ett flertal fack och stängbara fickor så att du kan organisera dina föremål på ett praktiskt vis.

Utöver de vanliga ryggsäckarna så finns det även mindre midjeväskor, dragkedjeväskor och större skateboardväskor i duffelformat. Kom ihåg att skateboardryggsäckar inte bara är till för skateparken! De flesta ryggsäckarna är mångsidiga och tillverkade av polyester, vilket innebär att du får en högkvalitativ väska som kan användas för vanligt vardagsbruk.

Skateboard väska - hur bär jag min skateboard?

Många moderna skateboard väskor har justerbara remmar på utsidan av väskan vilket gör att du kan sätta fast din skateboard på ett säkert sätt. Om din väska inte har några sådana remmar kan du alltid använda ett par elastiska remmar eller spännband som du kan fästa på väskan och sedan använda för att fästa din bräda till väskan. Naturligtvis finns det alltid det gamla vanliga sättet att placera din bräda mellan axelremmarna med grepptejpen mot väskan.

Föredrar du inlines? Kolla in våra Skate Ryggsäck & Väskor

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor