×
Meny

Snowboards och snowboard utrustning

  Filter
Varumärken
Längd
Kön
Nivå
Riding Style
Bredd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Olika typer av snowboards

Snowboarding har gennomgått en stor utveckling sedan de första downhill snowboards kom. Snowboard bindningar, flex, form, hållbarhet och design är det alla stora snowboardmärken arbetar med. De senaste åren har många snowboards fått rocker och camber, vilket resulterar i ett mer stabil och förlåtande board. Hos SkatePro hittar du många olika typer snowboards. Du kan läsa mera om dem nedan.

Twintip snowboard

Ett twintip snowboard lämpar sig för åkning i park och till tricks, men är också ett roligt board att leka med i pisten. Fram- och bakänden är 100% lika och bindningen är centrerad, vilket gör att det är lika lätt att åka framåt som bakåt och landa dina tricks.

All mountain snowboard

Ett all mountain snowboard, som namnet antyder, lämpar sig till användning på hela berget. Det liknar ett twintip board på formen, men bindingar, flex och balanspunkt har flyttats lite längre bak på boardet. Denna typ av snowboard är ett riktigt bra köp för de flesta eftersom det kan användas både i pisten, parken och offpist.

Powder snowboard

Denna typ av snowboard är gjord till djup pudersnö i offpisten. Formen på ett backcountry snowboard liknar ett surfboard och den stora ytan på boardet gör att det är enklare att hålla sig på ytan av snön.

Brett urval av snowboards och snowboardutrustning

Vi erbjuder ett stort urval av från de bästa snowboardmärkena som täcker många typer av snowboards. I vårt sortiment hittar du både downhill snowboards, snowboards till park, pist och offpist. Hos oss kan du köpa snowboard i hög kvalitet.

SkatePro