×
Meny

Snowboards & Snowboard utrustning

  Filter
Varumärken
Längd
Kön
Nivå
Riding Style
Bredd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Olika typer av snowboards

Snowboard, och snowboard utrustning i allmänhet har genomgått en enorm utveckling sedan den första downhill snowboarden kom ut på marknaden. Snowboard bindningar, flex, form, hållbarhet och design är alla nyckelord som de stora tillverkarna inom sporten jobbar med. Under de sista par åren har många snowboards utvecklat rocker och camber designs, som resulterar i en mer stabil och förlåtande bräda. Men vilken är den bästa snowboarden för dig?

Twintip snowboard

Ett twintip snowboard lämpar sig för åkning i park och till tricks, men är även en kul typ av snowboard för lekfull åkning i pisten. Brädans tip och tail är 100% lika och bindningarna är placerade centralt, vilket gör det lätt att åka framlänges och baklänges samt landa tricks.

All mountain snowboard

Ett all mountain snowboard, som namnet antyder, lämpar sig till användning på hela berget. Det liknar en twintip snowboard på formen, men bindingar, flex och balanspunkt har flyttats lite längre bak på brädan. Denna typ av snowboard är ett riktigt bra köp för de flesta eftersom det kan användas både i pisten, parken och offpist.

Powder snowboard

Denna typ av snowboard är gjord till djup pudersnö i offpisten. Formen på en freeride/ backcountry snowboard liknar i vissa fall en surfbräda och den stora ytan gör att det är enklare att hålla sig flytande på djup snö.

Brett utbud av snowboards och snowboard utrustning

Vi erbjuder ett stort utbud av snowboards och snowboard utrustning från de bästa märkena inom sporten. I vårt uutbud finner du downhill snowboards, snowboards för park och brädor för pist och off-pist åkning.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor