Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Sparkcykel tandskydd

  Filter
Varumärken

Använd tandskydd när du åker sparkcykel

Ett sparkcykel tandskydd är designat för att undvika skador i ansiktet och munnen när du åker sparkcykel. De är tillverkade av mjuka plast material som har stöt absorberande egenskaper, vilket minskar skada på dina tänder, tandköttet, kinder och käke vid eventuellt fall.

Att ramla på en tricksparkcykel är ofta förekommande och skador i munnen kan uppstå. Åkare kan tappa balansen och ramla med ansiktet på styret, eller på hinder i skateparken när man provar på nya hopp och tricks. Att bära ett tandskydd kan förhindra spruckna tänder och att du till exempel biter dig i kinden eller tungan.

"Boil and bite" tandskydd

Trots att det finns en stor variation av tandskydd på marknaden så är "bite and boil" modellerna de mest populära bland sparkcykel åkare. För att få rätt passform placeras tandskyddet först i kokande vatten för att mjukna och sedan in i munnen för att formas efter dina tänder. Genom att använda dina fingrar och tungan för att pressa runt om dina tänder, får du en bekväm och personlig passform. När du köper ett nytt tandskydd kommer denna process beskrivas i manualen som medföljer.

Dessa tandskydd kan användas för många olika action sporter, men sparkcykel åkning ligger högst upp på listan. En annan högprioriterad del av skydd när man åker sparkcykel är en hjälm. För att se vår kollektion, kolla in Sparkcykel Hjälm.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor