×
Meny

Armbågsskydd

  Filter
Storlek

Bra att veta

Varje skridskoåkare, ryttare och cyklist ska bära armbågsplattor

Huvud, knän, handleder och armbågar är de fyra platserna på kroppen som de flesta människor brukar spendera lite energi som de försöker skydda. I det här avsnittet hittar du vårt val av armbågsskydd för maximal armbåge. Många människor försummar ofta vikten av att skydda armbågarna. Om du skadar din armbåge, kan detta visa sig vara en livslång sjukdom, som du aldrig kommer att återhämta 100 pct. från.

Är armbågsunderlägget ett begränsat rörelseområdet?

För några år sedan var en uppsättning armbågsplattor mycket obekväma och gjorde det omöjligt för användaren att få ett fullständigt rörelseområde.

Idag är armbåge konstruerad och optimerad för förbättrad passform för att möjliggöra större rörelsefrihet. Samtidigt produceras moderna armbågsplattor i material som gör att huden kan andas, vilket gör det möjligt att bära dem under längre perioder - även vid varmt väder.

Vissa modeller har ett plattformat utseende som du kan bära under din tröja om du inte vill att dom ska vara synligt. Detta gäller till exempel pads och ärmar från G-Form som är speciellt plana och kan enkelt bäras under dina kläder.

Här på SkatePro rekommenderar vi alltid folk att använda en komplett uppsättning skyddsutrustning som innehåller allt från hjälm, knä och armbågsskydd och handledsskydd. Om du letar efter en komplett uppsättning skyddsutrustning rekommenderar vi att du kolla in det här avsnittet.

SkatePro