×
Meny

Armbågsskydd

  Filter
Storlek

Bra att veta

Varför ska man använda armbågsskydd?

Huvud, knän, handleder och armbågar är de fyra platserna på kroppen som de flesta fokuserar på att beskydda. I denna sektion finner du vårt utbud av armbågsskydd för maximalt skydd av dina armbågar.

Många glömmer ofta bort hur viktigt det är att skydda sina armbågar. Om du skadar dina armbågar kan det dock leda till livslånga men som du aldrig återhämtar dig helt från.

Skydd Armbåge - Begränsar det rörligheten?

För några år sedan var ett par armbågsskydd rätt obekväma att bära och gjorde det svårt för användaren att få full rörelsefrihet.

Idag är armbågsskydden designade och optimerade för en förbättrad passform som ger möjlighet för mer rörelse. Samtidigt är de moderna armbågsskydden tillverkade i material som låter huden andas, vilket gör det möjligt att ha dem på under längre tid - även när det är varmt.

Vissa modeller har en mer följsam design som du enkelt kan bära under dina kläder om du inte önskar att de ska synas. Detta gäller till exempel skydd och sleeves från märket G-Form som har en slätare design.

Här på SkatePro rekommenderar vi alltid folk att använda en komplett uppsättning av skydd som innehåller allt från hjälm, knä-, armbåg- och handledsskydd. Om du letar efter en komplett uppsättning av skyddsutrustning rekommenderar vi att du kolla in denna sektion.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor