×
Meny

Pjäxor Barn

Herr|Dam|Barn
  Filter
Varumärken
Storlek

Bra att veta

Pjäxor barn - behöver vara bekväma

Att ge ditt barn ett par pjäxor av hög kvalitet som har korrekt passform kan göra stor skillnad för deras skidåkning. Om du väljer rätt pjäxor till barn kommer det att minska eventuella obehag, hjälpa dem att göra framsteg samt ha kul i backen.

Skidpjäxor barn - vilken storlek?

Pjäxor för barn kommer i storlekar från 15 till 27. Dessa storlekar är längden på insidan av pjäxorna, som anges i centimeter och även kallas mondopoint. Du bör mäta ditt barns fötter noggrant och välja pjäxor i rätt storlek. De flesta storlekarna för pjäxor anges i halva storlekar, dvs. 18,5. Om ditt barns mondopoint storlek ligger mellan 17,5 och 18,5 cm är storlek 18,5 ett bra val.

Pjäxor till barn - olika sorter

PJÄXOR BARN - ÖPPNING FRAM

Pjäxor för barn med öppning framtill är vanliga pjäxor som lämpar sig för åkare från alla nivåer. Nybörjarmodellerna har oftast ett eller två spännen och är tillverkade i ett mjukare material. Pjäxor med tre eller fyra spännen är avsedda för äldre eller mer erfarna barn. En del av dessa modeller har även ytterligare en power strap för att få en extra säker passform.

JUSTERBARA PJÄXOR TILL BARN

Justerbara pjäxor är ett bra val för att få ut långvarig användning av dem. Pjäxorna kan justeras manuellt mellan 4 och 6 storlekar beroende på märke. Detta är idealiskt när dina barns fötter växer snabbt eller om du vill använda dem till ett annat barn. De justerbara skidpjäxorna passar för nybörjare och åkare på mellannivå, men anses inte vara anpassade för avancerad åkning.

RACE PJÄXOR TILL BARN

Race pjäxor till barn är avsedda för barn som deltar i skidtävlingar eller tävlingsträning med en skidklubb. Pjäxorna har en styv flex eftersom skidåkarna åker i höga hastigheter, och spännena är gjorda av metall för ökad styrka.

Om du är osäker på hur pjäxans flex påverkar din skidåkning kan du läsa mer om det på våran guide: Vilken flex ska jag välja på mina pjäxor?

Det viktigaste skyddet för barn är en hjälm. Om du vill kolla in vår kollektion kan du ta en titt här Skidhjälmar Barn.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor