×
Meny

Sparkcykel väskor & Ryggsäckar

  Filter
Varumärken
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Därför bör du köpa en sparkcykel ryggsäck

En sparkcykelväska är ett måste för många åkare, och de är användbara i flera situationer. De är lätta att ha med sig när du åker sparkcykel då de sitter stabilt på ryggen. Vilket är perfekt för en lång dag i skateparken då du kan ta med dig extra kläder, mat och vatten eller några verktyg för att finjustera din setup.

Crossbody- eller axelväskor är en annan typ av väskor som är mindre än en ryggsäck men är perfekta att ha din telefon och plånbok i, eller lite extra sparkcykel delar.

En sparkcykel resväska för de längre resorna

Sparkcykelresväskor är väskor specialbyggda för att skydda din sparkcykel när du reser. De har en unik "T" form med axelremmar på baksidan, så att de bekvämt kan bäras som en ryggsäck. För att packa ner din sparkcykel i din ryggsäck så lossar du styret från decket och placerar båda delarna längsmed den vertikal delen av väskan. Styrets ände ska vara mot toppen för att passa med väskans bredaste del.

Det finns flera små sparkcykel delar som är bra att ha med sig i din sparkcykelväska, utifall att du måste utföra några snabba reparationer. Spana in våra Trick sparkcykel delar för att se vad vi har att erbjuda.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor