×
Meny

BMX för barn

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Ram Top Tube

Bra att veta

BMX för barn: Den perfekta grunden för en livslång passion.

Är ditt barn igång med att ta sina första steg in i den fantastiska BMX världen? Men en av de barn BMX cyklar du finner här, kan du vara säker på att ge dem den bästa möjliga starten.

Oavsett om det är en race BMX, en freestyle BMX eller en balanscykel som du letar efter, kan du vara säker på att hitta det här. Alla de kompletta cyklarna du hittar här passar lika bra till tjejer som killar.

Trots deras lilla storlek är de flesta av våra BMX cyklar för barn designade precis som en "riktig" BMX. Så ditt barn kan få en äkta BMX känsla och lära sig de grundläggande tricksen.

En balanscykel är det perfekta valet för de minsta barnen

Du är aldrig för ung för att njuta av friheten som en cykel ger. Om ditt barn ännu ej kan åka runt på en vanlig cykel så är en balanscykel ett utmärkt alternativ.

Dessa barn "BMX cyklar" ger de minsta en perfekt grund för att träna upp sin motorik och balans när de åker runt på uppfarten eller i lekplatsen.

Vi rekommenderar alltid att man använder sig av en hjälm när man åker BMX. Du hittar vårt utbud av hjälmar för barn här .

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor