×
Meny

BMX för barn

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Ram Top Tube

Bra att veta

BMX till barn: Det perfekta fundament till en livslang passion.

är ditt barn vid att tage sina första skridt in i den fantastiske BMX-världen? Med en av de BMX cykler till barn, som du hittar här, ger du dem utan tvivel den bäst mulige start.

Oavsett om det är en race BMX, freestyle BMX eller en balancecykel, du leder efter, kan du vara säker på att hitta det här. Alla de komplett cykler, du hittar här, är både pojkar BMX-cykler och pige-BMX-cykel.

På trods av den liten storlek är de flesta av vores BMX-cykler till barn designad med äkta BMX-geometri, så ditt barn kan få den korrekta BMX-følelse och lära de mest basale tricks.

En balancecykel är ett perfekt val till den minsta barn

Du är aldrig för ung till att begynde att nyde den frihet, en cykel ger. Om ditt barn inte kan köra på en normal cykel ännu, är en balancecykel ett godt alternativ.

Dessa "børne BMX-cykler" ger ditt barn det perfekta grundlag för att træne hans eller hendes finmotoriske færdigheder och balans, när de kör rundt i indkørslen eller på legepladsen.

Vi rekommenderar alltid att bära en hjälm, när du kör på en BMX-cykel. Du hittar vores stora urval av børnhjelme lige här .

SkatePro