×
Meny

Inline Speed Skates

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter

Bra att veta

Välj rätt inline speed skates

Det finns många typer av speed skates. Om du vill ha en inlines som kan köra fort, men inte nödvändigtvis för att användas som riktig speed skateing, då kanske du vill välja en inlines med vrist stöd och något mindre hjul än de klassiska hjulen till speed skates. Speed skates som skall användas för inline speed skating, har mycket stora hjul för att optimera hastigheten. Ramen och hjulen sträcker sig betydligt längre än kängan. Kängan har ofta en tight passning och inte så mycket stoppning. Dessutom har kängan mycket lite vriststöd vilket gör dem mer flexibla. Du kan känna igen denna typ genom att den ser ut som en sko mer än en känga.

Hjul för speed skates är gjorda för att köra så fort som möjligt i. Detta kräver några speciella hjul. Förutom hjulen är mycket stora, de är också mycket hårda och har en smal profil, som minimerar kontakt med marken och därför en mycket snabb inlines.

Vad är speedskates?

Speed skateing kan göras antingen på skrisdskor eller inlines. När det händer på det kallas skridsko. På skridskor kallas det inline speed skate eller inline racing. Inline speed skateing kan också göras både inomhus och utomhus. Utomhus inline speed skateing är ett tävlings race. Speed skates kan också enkelt användas om du bara vill gå snabbt, och utmana dig själv.

Förutom inline speed skates, kan du också hitta delar som kängor, hjul, lager och ramar. Allt optimerad för att köra fort. Vi säljer bara välkända och populära märken som K2, Rollerblade, Powerslide och Fila.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor