MENY
Boards
Bra att veta
Filter
 Pris
 Varumärken

Waveboards

Filter »

Med ett Waveboard får du en rolig och annorlunda uplevelse av att köra på skateboard.

Vad är en Waveboard?

Ett Waveboard är monterad med två hjul, det kan rotera 360°, och som är kopplade till fram och bak. Båda ändarna är förbundna av en fjäder stolpe i mitten, och båda faktorerna medverkar till en cool effekt, när man står på sitt waveboard. Båda ändarna kan vridas i varsin riktning, och man styr alltså waveboardet genom att luta fram och bakändan åt varsit håll. På det sättet tränar man sin balans samtidigt som du har det roligt.

Ett Waveboard kan användas i alla åldrar, men en bra motorik vill vara en hjälp. En bra motorik påverkar ens balans, och ens balans påverkar om man kan stå på ett större Waveboard eller ej. Desutom är det viktigt att ha en waveboard i den riktiga storleken, då ens balans inte är det endaste. Det är viktigt att man kan nå från den ena deckplata till den andra, när man ska bestämma längden på ens Waveboard.

Du lär det grundläggande på få minuter, och det är inte svårt att finna nya utmaningar. En Wave board är garanterat en underhållning för dig och dina vänner. På denna sida hittar du olika street boards samt tillbehör.

SkatePro har självklart ett Wave board liggande redo i butiken, så du kan själv testa hur roligt, utmanande och berondeframkallande det är!

Trygg e-handel