×
Meny

Waveboards - Komplett

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Med en waveboard är du säker på att få en rolig och annan styrelseupplevelse.

Vad är en Waveboard?


En waveboard har två hjul, som kan rotera 360 °, och de är fastsatta på framsidan och baksidan av waveboarden. Vidare har waveboarden två täckplattor i kombination med en vridbar rulle för bättre flexibilitet. Dessa två faktorer ger en cool effekt när du kör din vågbräda. Ändarna kan vridas i motsatta riktningar, och din vågbräda styrs genom att luta fram och bak på olika sätt. Således tränar du ditt balans medan du har en bra tid.

Vad är viktigt när du kör en waveboard?


En waveboard kan användas av människor i alla åldrar. Däremot påverkar din balansnivå och rörlighet din förmåga att köra en vågbräda. Vidare är det viktigt att ha en waveboard i rätt storlek, eftersom balansen ensam inte räcker till. Det är viktigt att du når från ena änden till en annan när du bestämmer längden på ditt vågbräda.

Du kommer att lära dig grunderna om några minuter, men det är inte svårt att hitta nya utmaningar. En vågbräda är garanterad underhållning för dig och dina vänner. På denna sida hittar du de olika gatu brädorna och tillbehören.

Vi bär waveboards från några av de bästa varumärkena som Street Surfing och Razor. Dessutom kan du alltid hitta ersättningsdelar som hjul och griptape i kategorin waveboardsstillbehör.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor