MENY
×

Waveboards

  Filter
Varumärken

Wave Board - ett helt nytt sätt att åka på

Med en waveboard eller street surf board får du en rolig och annorlunda board upplevelse. Till skillnad från en vanlig skateboard har du här inte behov för att sparka igång fart på boarden. Det är helt enkelt dina egna rörelser som ger dig fart. Ändarna av waveboarden kan vridas i olika riktningar, och man styr alltså genom att luta den främre och bakre plattan i motsatta riktningar.

En waveboard är försedd med två hjul som kan rotera 360 grader och fästs på den främre och bakre änden. De två deck plattorna är förenade av en torsionsbar i centrum för förbättrad flexibilitet. Båda dessa faktorer bidrar till att ge en cool effekt när du står på din waveboard.

Du lär dig grunderna på ett par minuter, och det är inte svårt att hitta nya utmaningar. En waveboard är garanterad underhållning för dig och dina vänner. Dessutom är det en stor möjlighet för ett träningspass i hela kroppen eftersom kroppen är i ständig rörelse. Skoj och motion går hand i hand med en waveboard.

Rätt storlek och en god motorik

En waveboard kan användas av människor i alla åldrar, men du måste ha en ganska bra balans och motorik för att använda den. Det är också viktigt att din waveboard är i rätt storlek då din balans inte är nog. Du måste kunna nå från ena deck plattan till den andra, när du ska hitta rätt storlek waveboard till dig.


På denna sida kan du se vårt sortiment av waveboards och naturligtvis har vi en waveboard som ligger klar i butiken så att du kan testa hur roligt, utmanande och beroendeframkallande det är!