×
Meny

Longboard Tillbehör & Longboard Delar

Longboard tillbehör - vad finns det för delar?

Alla longboards behöver underhållas förr eller senare, oavsett om du vill reparera en sliten del eller om du vill uppgradera din setup. Longboard delar möjliggör att du snabbt kan modifiera en del av din setup utan att behöva göra större förändringar. Det är också praktiskt att ha några extra muttrar och bultar med sig när du är ute och åker, om du behöver göra några brådskande reparationer.

Longboard tillbehör och delar är perfekta för att maximera din longboard upplevelse. Longboard griptapes slits med tiden, så en ny griptape kommer ge dig mer kontroll när du åker. Om du är en downhill åkare så är det värt att investera i ett par longboard slide gloves för att hålla dina händer skyddade när du tar svängar i höga hastigheter.

Skaffa rätt longboard delar till dina hjul

En av de viktigaste delarna av din uppsättning är hjulen. Bra longboard kullager håller inte bara hjulen på plats, utan ger dig också en jämnare och potentiellt snabbare åk upplevelse.

Om du råkar ut för wheel bites så bör du skaffa longboard risers. Dessa placeras mellan truckarna och decket för att ge extra utrymme för hjulen när du tar djupare svängar.

Om du behöver laga din longboard, kolla in våran selektion av longboard verktyg.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor