×
Meny

Skateboard Hjälmar

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Storleksjusterbar

Bra att veta

Skateboardhjälmar räddar hjärnor

Ganska ofta hör vi frasen "Skateboarding räddade mitt liv", dock är det fortfarande en actionsport och risken för skador är rätt hög. Så om du verkligen vill rädda dig själv, så är det ett måste att ha skateboardhjälm.​​​

En skatehjälm är gjord för att ta emot smällar och hjälpa dig utvecklas

Det är inte svårt att föreställa sig att en olycka under skateboardåkning kan vara väldigt seriös, då vi snackar om en hård yta som en park bowl i betong, en asfalterad gata eller en rail i metall. Du kommer inte vilja att något av detta kommer i närheten av ditt huvud, så det är bäst att du skaffar en skate- eller longboardhjälm.

Men på toppen av detta, när du vet att du är säker, så känner du dig ofta mer avslappnad och det är enklare att släppa dina rädslor och faktiskt prestera bättre.

Skateboardhjälmar med flera användningsområden

Då underlaget är ett av de hårdaste om du ramlar när du åker skateboard, så är dessa hjälmar ofta gjorda med mångsidiga användningsegenskaper. Det innebär att du kan använda din skatehjälm även när du cyklar, åker sparkcykel, rullskridskor och liknande rullsporter. Se bara till att kolla hjälmens certifiering.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor