×
Meny

Skridskor Fritid

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Känga/Skal typ
Känga material
Innerkänga detaljer

Bra att veta

Ishockey skridskor för all-round fritidsbruk

På denna sida hittar du ishockeyskridskor, som lämpar sig för rekreation och kan användas av alla åldrar - både barn och vuxna. Det är allround ishockeyskridskor till lägre priser, och många av dem har bra fotledsstöd.

Du kan använda dessa hockeyskridskor för lek och motion, eller så kan du också enkelt ta en hockeyklubba med dig och spela ishockey med vänner på de flesta av dessa hockeyskridskor. När sjöarna är frusna just nu, och det läggs tecken som tillåter skridskor på isen, kan du även åka runt på dem eller ta till lokala skridskobana där även erbjuds skridskoåkning och andra roliga evenemang.

Det är en rolig aktivitet för att åka skridskor, om du är en av de mer erfarna som bara susa fram på isen, eller om du är nybörjare, som mer påminner om Bambi på hal is. Finns det plats för alla på isbanan, och du kommer bli förvånad hur snabbt du faktiskt kan lära sig att hålla balansen på isen.

Fördelarna med att ha en egen skridskor för fritidsanvändning

Det finns flera fördelar med att ha en egen par allround skridskor:

spara pengar

Om du planerar att åka några gånger varje vintersäsong, kan det snabbt bli dyrt att hyra skridskor varje gång. Skridskor för rekreation kommer nämligen låga priser, så att du kan snabbt tjäna pengar igen och därmed kan spara en hel del pengar redan under den första säsongen.

Åk skridsko när än du vill

Med egna skridskor, är du inte längre beroende av öppettider för skridskouthyrning, och du också undvika långa köer. Du kan gå till en utomhus skridskobana, när du känner för det - tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Det finns förmodligen inte så proppfull med människor, vilket ger dig gott om plats att öva tricks eller åka snabbt.

Formad av fötterna

Ju mer du använder din hockeyskridskor, desto mer kommer du att få dem och därmed uppnå rätt passform. Det är därför en fördel att ha en egna, i stället för att behöva hyra några nya skridskor varje gång - skridskor som har använts av många fötter och former.

Genom att använda samma par skridskor, lär du dig också att bättre uppskatta och kommer således att ha mer förtroende för dem, så att du vågar köra snabbare, prova nya tricks och liknande.

Hybrid skridskor

Hybrid skridskor är en nyare produkt som kombinerar bekvämligheten av fitness inlines med bladet av hockeyskridskor. De ger därför mycket hög komfort med sina mjuka boot, och om du redan har ett par fitness inlines växlar från sommar till vinter skridskoåkning känns lätt som ingenting.

Kolla in urvalet av hockey skridskor och hybrid skridskor på denna sida och hitta ett par som passar din smak och dina behov.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor