Jul
Beställ senast 17. dec.  -  Läs mer
×
MENY

Vattensport

Under de senaste åren har vi sett en drastisk ökning i populäritet inom nästan alla vattensporter - med goda anledningar. Det är inte mycket som är så kittlande och kul som en dag ute i havet och ta lite vågor eller bli dragen av en båt eller vinden.

Om du älskar havet och vattensporter så har du hittat rätt. Här på SkatePro har vi allt du behöver för alla populära vattensporter. Kiteboards, vattenskidor, wakeboards, SUPs, skimboards och kneeboards.

Om du letar efter en ny våtdräkt eller något skydd för dina favorit-vattensporter så hittar du även det här i underkategorierna.

Vattensport - både för skoj och avkoppling

Utbudet av vattensporter är väldigt brett och vi tror att det finns en vattensport för alla. I SkatePro-andan fokuserar vi på snabba vattensporter med hög intensitet.

Med det sagt kommer du ändå hitta våtdräkter och annan all round-utrustning som passar alla typer av vattensporter.

Om du gillar high-speed kitesurfing så kanske du vill kolla in vår foil-avdelning. Där hittar du hydrofoil boards som lyfter dig från vågorna och minskar motståndet, vilket ger dig möjligheten att nå högre hastigheter även i begränsade vindförhållanden.

De bästa märkena för vattensport

Vi har endast kvalitetsprodukter från världens mest populära märken. Så om du vill vara säker på att din nya bräda eller våtdräkt kommer att hålla i många år så är det här rätt ställe att leta.