×
Meny

Surf & Vattensport

Surf - Det bästa sättet att njuta av vattnet

Om du älskar havet och vattensporter så har du hittat rätt. Här på SkatePro har vi allt du behöver för alla populära surfsporter. Kiteboards, vattenskidor, wakeboards, SUPs, skimboards, klassiska surfbrädor och kneeboards.

Om du är ute efter en ny våtdräkt eller skydd för den vattensport du utövar, så kommer du även kunna hitta det i underkategorierna.

Vattensport - både för skoj och avkoppling

Under de senaste åren har vi sett en drastisk ökning i popularitet inom nästan alla vattensporter - med goda anledningar. Det är inte mycket som är så kittlande och kul som en dag ute på havet bland vågor eller att bli dragen av en båt eller vinden. Det är surf som är grejen!

Utbudet av vattensporter är väldigt brett och vi tror att det finns en vattensport för alla. I SkatePro-andan fokuserar vi på snabba vattensporter med hög intensitet.

Med det sagt kommer du ändå hitta våtdräkter och annan all-round utrustning som passar alla typer av vattensporter.

Om du gillar kitesurfing och njuter av att spendera så mycket tid som möjligt ute på vattnet, så kanske du vill kolla in vårt utbud av foils. Där hittar du hydrofoil boards som lyfter dig från vattenytan och minskar motståndet, vilket ger dig möjligheten att nå högre hastigheter även i begränsade vindförhållanden.

De bästa märkena inom vatten sport

Vi har endast kvalitetsprodukter från världens mest populära märken. Så om du vill vara säker på att din nya bräda eller våtdräkt kommer att hålla i många år så är det här rätt ställe att leta.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor