×
Meny

Kläder

Kläder och skor


Skatekläder och streetkläder är kända för sin bekväma passform, hög hållbarhet och coola och tidlösa design. Det är också anledningen till att åkarnas kläder och skor används av många andra än åkare och är en av de dominerande stilarna på det allmänna sättet.

Saker som kepsar, skor, t-shirts och kepsar har gått till toppen av modevärlden och de har blivit ikoner utan att sälja vad de står för - skateåkning

Från snygga jeans och breda t-shirts för slim fit jeans och tröjor. Skatar kläder täcker ett brett utbud av stilar och är inte bara för en viss publik men bärs av alla från skatare, affärsmän till människor som du och jag.

Ett brett utbud av märken


Vi har valt de bästa och starkaste mönstren bland alla våra märken, så du har alltid det senaste inom streetkläder, skatekläder och skate skor. Välj bland 100 slags produkter som byxor, t-shirts, t-shirts, tröjor, jackor, vinterkläder, mössor, kepsar och strumpor.

Dessutom har vi också ett brett utbud av tillbehör som solglasögon, nyckelringar, armband, svettband och mycket mer. Alla tillbehör som ska användas för att sticka ut från mängden.

Vi bär vad vi säljer och du kan vara säker på att alla våra kläder och skor är av hög kvalitet och är gjorda för skateåkning. Vi tror att skatekläder och streetkläder inte bara är begränsade till vuxna, och därför är mycket av våra mest populära kläder och skor också tillgängliga i barnstorlekar

Vi arbetar alltid med att hitta nya, coola mönster och fantastiska märken, så var noga med att hålla dig uppdaterad om våra senaste tillägg till vår kläder och skor kategori här.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor