×
Meny

Skidväskor

  Filter
Färger
Varumärken
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Skidväskor för organiserade snöäventyr

De olika typerna av skidväskor kan variera mycket, men de har alltid samma syfte: att göra det enkelt för dig. På en skidresa bör du ha rätt skidreseväskor där du kan få plats med dina skidor och stavar för att transportera dem på ett säkert sätt. Dessa långa skidväskor kan komma med rullhjul, axelremmar och extra stoppning för ytterligare skydd. Skidkläder kan ta upp mycket utrymme, så det är bra att ha en stor, hållbar vinterväska som rymmer allt.

Oavsett om du reser med flyg, tåg eller bil tar skidväskor bort en del av bagageproblemen från dig. De är också en bra plats för förvaring av hjälmar, glasögon och handskar.

Varför behöver jag en pjäxbag?

En pjäxbag ser till att hålla dina pjäxor förblir säkra när du är på resande fot. Dessutom är en pjäxbag väldigt praktisk och hjälper dig att hålla koll på din skidutrustning så att du inte glömmer något innan du ger dig ut i backen. De bästa väskorna är tillverkade av hållbara, vattentäta material som är gjorda för att hålla mer än en säsong. Du kan även hålla utkik efter väskor med värmesystem, som ser till att dina pjäxor är varma och sköna innan användning.

Ryggsäckar för alpin skidåkning för alla behov

SKIDRYGGSÄCKAR

De bästa skidryggsäckarna har vadderade axelremmar med fickor med dragkedja som hindrar snö från att tränga in. De har ofta en bröstrem för att hålla väskan stadigt på ryggen. Många av dessa modeller kan också användas utanför skidåkningen för mer vardaglig användning.

RYGGSÄCKAR FÖR SKIDTURER OCH LAVINRYGGSÄCKAR

Lavinryggsäckar gör så mycket mer än att bära några av dina personliga tillhörigheter. Det finns särskilda fack för lavinutrustning som spadar, sonder och vätskesystem. Skidåkning i backcountry kan medföra situationer där du måste ta av dig skidorna och vandra, så på många modeller finns det ett spännbandssystem för att fästa skidorna eller snowboarden på. Airbagryggsäckar fungerar genom att man drar i ett handtag och en airbag blåser omedelbart upp sig för att hålla dig på snöytan under en lavin. De innehåller också de vanliga facken för säkerhetsutrustning.

SKIDVÄSKOR FÖR RESAN

Välj mellan reseryggsäckar för en weekendskidresa eller en större resväska som rymmer hela familjens skidkläder. Skidspecifika märken har utformat dessa väskor för att klara allt slitage som uppstår när du tar dig till och från dina favoritskidorter varje säsong.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor