Tillbaka till skolan
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Väskor & Ryggsäckar för Skidåkning

  Filter
Färger
Varumärken
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Väskor & ryggsäckar för skidåkning

De finns många olika typer av väskor & ryggsäckar för skidåkning, men de har alla samma syfte, att göra det enklare för dig.

Om du ska ta med dig din egna skidutrustning på en skidresa betyder det att du bör ha en ordentlig skidväska som både har plats för- och kan skydda dina skidor och stavar. Dessa långa skidväskor kommer med många egenskaper så som hjul, axelremmar och extra vaddering för extra skydd. Förutom utrustningen kan skidkläder ta upp mycket plats, så det är skönt att ha en stor och tålig vinterväska som har plats för allt annat.

Vare sig du reser via flyg, tåg eller bil, så kommer en skidväska underlätta med en del av bagagekampen. Pjäxväskor med axelremmar eller handtag är väldigt praktiska för att förvara klumpiga pjäxor som kan ta upp mycket plats i din resväska. De är också perfekta för att förvara hjälmar, glasögon eller handskar.

Alpina skidväskor för att ha i backarna

När du är ute i backarna, finns de flera anledningar till att ha med sig en skidryggsäck. Det är perfekta att ha dina personliga tillhörigheter i, så som mobiltelefon, plånbok eller ett extra lager av kläder. Och det finns alltid plats till att ha med sig snacks, eller dryck för lite extra energi under dagen.

Skidväskor kan också ha syftet att förvara viktig lavinutrusning för skidåkare som gillar att åka offpist eller gå på topptur. Dessa skidväskor är designade med särskilda fack för varje del av säkerhetsutrustningen, och många är kompatibla med airbagsystem för laviner.

Om du hellre åker snowboard en skidor och vill kunna ta med din bräda, kolla in våra Snowboard väskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor