×
Meny

Inlines Spännen

  Filter
Varumärken

Vad är inlines spännen?

Inlines spännen är den del som hjälper dig med att få en tight och åtsittande passform när du tar på dig dina inlines. Även om de är gjorda för att hålla i lång tid så kommer alla spännen att slitas ut eventuellt och då behövas bytas ut. Detta gäller speciellt om man utför någon typ av åkning där ens inlines utsätts för många slag, till exempel aggressive skating. Att köpa nya inlines spännen är enkelt sätt göra dina inlines så gott som nya så att du inte behöver köpa ett nytt par endast på grund av ett trasigt spänne.

Även om det är möjligt att använda dina inlines utan spännen, så är det en viktig del för att ge dig stöd specifikt kring ankeln. När du köper nya inlines spännen så är det viktigt att komma ihåg att de ofta är designade för att passa ett specifikt märke eller en specifik modell, så kom ihåg att läsa produktbeskrivningen innan du beställer.

Montering av nya inlines spännen

Innan du monterar ditt nya spänne behöver du först ta bort fodret och de gamla spännet. För att göra detta börjar du med att borra på ringen av spännets huvud tills det lossnar (du kan behöva en metall kap beroende på spänne). När de är loss så använder du de nya delarna för att skruva det nya spännet på plats. När det känns som att det sitter ordentligt, är du redo att åka igen!

Om du även har snörning på dina inlines som kan behöva en uppdatering, ta en titt bland våra Tillbehör till Inlines där du hittar snören och andra användbara tillbehör till dina inlines.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor