×
Meny

Spännen till rullskridskor

  Filter
Färger
Varumärken

Ett rullskridskospännen tar ett allvarligt slag


Rullskridskospännen är en av delarna av dina skridskor, som kommer att bäras ner vid någon tidpunkt. Särskilt om du är en aggressiv skridskoåkare, kommer inlineskridskospännen ta en seriös slår en gång i taget.

I den här kategorin hittar du vårt utbud av inline skate spännen. Skridskospännrna är speciallt konstruerade för inlineskridskor men kan även användas för några fyrhjulsskridskor.

Rullbultens spänne är konstruerad för att uthärda stor påverkan, men ibland bryter den. Om det här är fallet kan du fixa dina skridskor med nya spännen istället för att kasta hela skridskan bort.

Om inline skate spännen går sönder, få en ny - snabbt


Om dina rullskridsko spännen är trasiga bör du överväga att få ett nytt spänne så fort som möjligt. Även om du kanske kan fästa dina skridskor ganska bra bara genom att använda snören, kommer det inte att ge dig det optimala fotledstödet.

Det är inte alltid nödvändigt att köpa dina nya spännen från samma märken som dina skridskor eftersom monteringen ofta är ganska universell. Det sägs att det finns några märken som inte passar med bara några spännen. Om en spänne är tillverkad för ett visst märke eller rullskridsko, anges detta i produktbeskrivningen.

Här på SkatePro har vi en returpolicy på 365 dagar vilket innebär att du kan returnera en produkt om den är i samma skick och låda som du köpte den.

SkatePro