×
Meny

Impact vest för kite och wakeboard

  Filter
Varumärken
Storlek
Aktivitet
Kön

En högkvalitativ impact vest är en god inVESTering

En impact vest för wakeboard eller vattenskidåkning skyddar dig från rejäla blåmärken. Om du kraschar i hög hastighet, kan smällen mot vattnet bli en väldigt smärtsam upplevelse.

Det är avgörande att välja rätt wakeboard väst. Att bära en väst som passar dig ordentligt kommer både förbättra hur du presterar samt öka komforten. Du tillbringar mycket tid i västen, så det är inte ett plagg som du vill stressa med att köpa. Du vill hitta en som ser bra ut, sitter bekvämt och håller dig skyddad.

En wakeboard väst är inte en flytväst eller räddningsväst

En impact vest är inte en flyt- eller räddningsväst. Flytkraften ligger någonstans emellan. Den ger dig viss flytkraft men inte så mycket som en flytväst gör. Detta gör en impact vest mycket lättare och mindre begränsande, eftersom den ger mer rörelsefrihet - något som är viktigt i vattensporter där man bogseras bakom en båt. I synnerhet när du blir allt duktigare och vill lära dig avancerade tricks, hopp och spins.

För att ge användaren bästa möjliga rörelsefrihet är det viktigt att en wakeboard väst passar perfekt. De flesta impact vest har många justeringsmöjligheter, så försäkra dig om att din väst är rätt inställd för dig innan du ger dig ut på vattnet.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor