×
Meny

Våtdräktstillbehör

Surf tillbehör du inte visste att du behövde

Om du tar bra hand om din våtdräkt tjänar den dig oftast väl under många år. Men även om du sköter den extremt bra kan den få en reva eller ett hål någon gång under sin livstid. För att åtgärda det har vi neoprenlim, som fixar saken på nolltid. I den här kategorin med våtdräktstillbehör och annan våtdräktsutrustning, hittar du neoprenlim och allt annat du behöver för att optimera din våtdräkts hållbarhet och öka dess livslängd.

Den här våtdräktsutrustningen behöver du

Många surfare tror att det är tillräckligt att skölja våtdräkten i sötvatten och hänga den i skuggan. Det är inte riktigt sant.

Salt från vattnet, UV-strålning, kontakt med sand, urin och allt sträckande sliter. Våtdräkten jobbar för dig och förtjänar en rengöring, lite vila och ordentlig skötsel. Använd alltid ett schampo som är framtaget för våtdräkter i neopren. Schampot kallas våtdräktsrengöring och det är något vi rekommenderar till alla som använder en våtdräkt. Det rengör dräkten och dödar bakterier på insidan.

En viktig sak att komma ihåg är att varmvatten förstör din våtdräkts flexibilitet. Därför ska du aldrig lägga din våtdräkt i tvättmaskinen. När det kommer till att torka den, ska den alltid hängas med insidan utåt, inomhus. Gör det direkt efter att du tvättat den, och alltid skyddat från solljus. Ingen strykning eller torktumling förstås.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor