×
MENY
×

Underhåll av Inlines

  Filter
Varumärken

Hur man rengör en skate och utrustning för skate underhåll


När det gäller underhåll av dina skridskor, behöver du faktiskt bara lite tid och lite utrustning för skridsko-underhåll. Det första du behöver ta reda på är hur man rengör skridskor. Det bästa sättet att göra detta är faktiskt bara genom att använda en våt trasa, lite vatten och lite tvål.

Denna blandning kan användas för bakdelen, ram och hjul. När det gäller fodret måste du göra lite undersökning om de rekommenderade tvättemperaturerna från tillverkaren. Om du väljer att använda tvättmaskinen, har vi ett bra råd till dig - Sätt linjerna i en trasa, en nätpåse eller bara ett örngott innan du placerar det i tvättmaskinen.

Om denna temperaturguide inte finns någonstans, bör du vara försiktig genom att bara tvätta fodret i handen vid låg temperatur. När du är klar och fodret har torkat rekommenderar vi att du använder ett av våra desinfektionsmedel i insatsen, för att eliminera eller minimera eventuell lukt som kan ha överlevt tvätten.

När det gäller lagren kan det vara nödvändigt att ta bort hjulen ur ramen för att rengöra lagret på båda sidor. Vi har sammanställt den här guiden om hur du rengör dina lager korrekt.

I den här kategorin med utrustning för skridsko-underhåll, har vi också en utrustning som gör det enklare att rengöra dina lager. Vi talar naturligtvis om Bones Bearing Cleaner.

I den här kategorin hittar du de verktyg och smörjning som behövs för underhåll av dina skridskor.