×
MENY

Underhåll av Inlines

Bra att veta

Hur man rengör inlines och underhållsutrustning


När det gäller underhåll av dina rullskridskor, behöver du faktiskt bara lite tid och lite utrustning för underhåll. Det första du behöver ta reda på är hur man rengör skridskor. Det bästa sättet att göra detta är faktiskt bara genom att använda en våt trasa, lite vatten och lite tvål.

Denna blandning kan användas för kängan, ramen och hjulen. När det gäller fodret måste du göra lite undersökning om de rekommenderade tvättemperaturerna från tillverkaren. Om du väljer att använda tvättmaskinen, har vi ett bra råd till dig - Lägg fodren i en trasa, en nätpåse eller bara ett örngott innan du placerar det i tvättmaskinen.

Om denna temperaturguide inte finns någonstans, bör du vara försiktig genom att bara tvätta fodret för hand vid låg temperatur. När du är klar och fodret har torkat rekommenderar vi att du använder ett av våra desinfektionsmedel i insatsen, för att eliminera eller minimera eventuell lukt som kan ha överlevt tvätten.

När det gäller kullagren kan det vara nödvändigt att ta bort hjulen ur ramen för att rengöra kullagret på båda sidor. Vi har sammanställt den här guiden om hur du rengör dina kullager korrekt.

I den här kategorin med utrustning för skridsko-underhåll, har vi också en utrustning som gör det enklare att rengöra dina kullager. Vi talar naturligtvis om Bones Bearing Cleaner.

I den här kategorin hittar du de verktyg och smörjning som behövs för underhåll av dina inlines.

SkatePro