×
Meny

Huvtröjor och Crewnecks

  Filter
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

En scooter sweatshirt är ett måste i garderoben

Är du ofta ute och åker med din sparkcykel under kalla och kyliga dagar, eller tycker du bara om den avslappnade stilen och passformen som en skate tröja har? Oavsett vad så kan du vara säker på att här hitta ett plagg som håller dig varm och ger dig en supersnygg look. Vi har ett stort utbud av skate hoodies, crewnecks och tröjor från de mest populära märkena inom sparkcykel världen. Här hittar du även vår helt egna SkatePro hoodie som våra team riders bär.

Praktiskt och snyggt

En skate hoodie eller crewneck är det perfekta plagget för de dagar du gärna vill vara ute och köra, men det är lite för kallt för att glida runt i bara en t-shirt. En skate tröja är designad för att ge dig all den rörelsefrihet som behövs, vilket är nödvändigt vid alla typer av tricks du kan tänkas utföra.

De klassiska skate hoodies och crewnecks blev för länge sen en del av det vardagliga modet och är idag en självklar del av garderoben både hos yngre åkare och äldre proffs. Vi har ett stort utbud av scooter sweatshirts i massor av olika färger och designs. Så oavsett om du föredrar en pullover eller en hoodie med dragkedja, så har vi helt säkert något för dig.

Vi tillför konstant flera coola plagg till vårt utbud, så se till att klicka in på denna sida en gång ibland för att inte missa några nyheter.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor