MENY
×

Huvtröjor och Crewnecks

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Skate tröjor eller crewneck

Letar du efter en skate hoodie eller crewneck för när du är ute och åker eller bara chillar med andra åkare? Så kolla in vårt utbud av skate tröjor och Crewnecks från populära skatte märken som Vans. Du kan också hitta vår egen SkatePro Hoodie som våra teamåkare också kan ses med.

Crewneck eller skrate luvtröja för kallt väder

Skating är inte bara en sport utan en livsstil. Det är därför något som många åkare gör året runt, även när det är kallt ute. Dock komma ihåg att det kan skada lagren att åka skridskor i regnet, och ramperna naturligtvis är mycket mer hala, och därmed finns det därför en större sannolikt för att falla. Bortsett från detta, låt slutligen inte vädret hindra dig - Skate, cruise, går att åka året om! Bara ta en skate hoodie för att håller dig varm. Våra tröjor och Crewnecks innehåller också främst bomull, vilket gör dem mer bekväma att bära när du får en svett för att åka runt.

Vill du ha en skater look?

Oavsett om du gillar att skatea eller bara gillar utseendet, kan du med en skate tröja uppnå en avslappnad skater stil, samtidigt som du får en skjorta som är trevligt och bekvämt att bära. Hitta skate hoodie eller crew neck, som passar just din stil här bland vårt utbud.