×
Meny

Skate Hoodies & Sweatshirts

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Scooter sweatshirt, både för resan och för skateparken

Det finns många olika sätt att åka sparkcykel, men att bära en skate hoodie eller scooter sweatshirt gör du bara på ett vis. Den praktiska aspekten med dessa tröjor är att de ger dig komfort och värme, särskilt under de kallare dagarna när inte ens en intensiv sparkcykel session gör dig varm. Den andra aspekten med dessa tröjor är att du kan uttrycka din stil genom att bära dina favorit märkens scooter sweathshirts och välja en look eller färg som passar din smak.

Skate hoodies - olika typer

Många sparkcykel förare har deras egna personliga preferenser när det kommer till klädval. Hoodies är mest populära och kan antingen vara en pullover hoodie eller en zip-up hoodie. Med hoodies med dragkedja får du möjlighet att bära den öppen eller stängd, och det är lätt att ta på och av den. Scooter sweatshirts är liknande när det kommer till värme, men de är enklare att bära under en jacka eftersom det inte finns någon huva i vägen.

Det finns mycket mer sparkcykel kläder att välja mellan här, så om du vill fräscha upp din sparkcykel garderob ännu mer kan du kolla in våra Skate T-Shirt - Sparkcyklar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor