×
Meny

Skateboard Skyddsset 3-pack

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Skyddsset 3-pack gör dig redo för skateparken

Att bära skateskydd är viktigt för att hålla dig säker under dina skate sessions. De är minst lika viktiga som en hjälm och hjälper dig att undvika skrapsår, blåmärken och mer allvarliga skador. Skateskydd är viktigt för nybörjare men de rekommenderas även för mer erfarna åkare som utför tricks som innebär större risker.

Med ett skyddsset 3-pack får du skydd för dina knän, armbågar och handleder. Att införskaffa ett helt set har många fördelar. Det är enkelt att köpa, kvalitet och storlek matchar, och du får en snygg och sammanhängande look. Allt du behöver nu är din hjälm, så är du redo att åka.

Skateskydd 3-pack - Vilken storlek behöver jag?

När det kommer till skateskydd så vill du ha en åtsittande och säker passform som inte klämmer åt för hårt. Om du är osäker på vilken storlek du behöver kan du med hjälp av storleksguiden och ett mjukt måttband få en del vägledning. Dock så kommer många skydd med kardborreband, vilket innebär att du kan anpassa passformen aningen. Det finns en stor variation av skydd tillgängliga och passformen varierar beroende på den individuella produkten då det både finns hårda och mjuka modeller.

Hur tvättar man ett 3-pack skateskydd?

Det är en god ide att tvätta sina skateskydd en gång ibland för att hålla de fräscha och bli av med dålig lukt. De flesta skydd kan tvättas i tvättmaskin men det rekommenderas då att köra ett skonsamt program. Med lite tvättmedel och regelbunden tvätt håller dina skydd sig fräscha under lång tid.

Ett annat tips för att undvika dålig lukt är att låta de lufta ute efter användning. Att köpa skydd gjorda av material som andas bättre är även en möjlighet.

Har du skydd men saknar en hjälm? Se vårt utbud av Skateboard Hjälmar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor