MENY
×

Långärmad t-shirt

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Skate-look med långärmad t-shirt

En långärmad t-shirt kan användas alla årets säsonger och kan sammansättas med många olika outfits. Till de ljumna sommarkvällarna är det bra att ha en långärmad, och när det blir lite kallare i löpet av hösten hjälper en långärmad t-shirt bättre med att hålla värmen. När vintern kommer, kan du dra din sommar t-shirt utöver din långärmade t-shirt och få det lite varmare medans du samtidigt får den klassiska skate-utseende. Det finns massor av långärmade t-shirts, som nog ska få dig till att se bra ut, och hos SkatePro hittar du ett stort utval av dem.

Långärmade t-shirts finns i många designs

Långärmade t-shirts blir gjorda i många olika designs, både med och utan grafiskt print. Några har långa ärmar, medans andra exempelvis bara har 3/4 ärmar. De finns både som enfärgade och med flera färger. Passformen är typiskt antingen lös, tätsittande eller standard passform. Materialen, som många av våra långärmade är gjort av, är typiskt vanlig bomull, finkammad bomull eller jersey. Här tillsätts det nårga gånger lite elastiskt material för att ge en mer tätsittande passform.

Spara på färg och print - tvätta med insidan utåt

Om du gärna vill passa på kvaliteten av din långärmade t-shirt, kan du vända den ut och in och tvätta den vid 30-40 grader. På detta vis är det färgen från insidan av kläderna som urtvättas lite, medans tygets yttre färglager samt printen håller sig bättre. Kläder av 100% bomull krymper inte vid normal tvätt, men det krymper i torktumlaren, så använd torkställning om du tycker den nuvarande passformen är helt perfekt.