×
Meny

T-shirts - Boards

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Skate T-shirts för folket

Oavsett om du gillar skateåkning eller bara gillar att ha ett coolt och avslappnat utseende, är skate-t-skjortan det perfekta för dig.

Skate t-tröjor kommer i många stilar, former och färger. Vi har lagt ett stort urval av de hetaste skate-t-shirtsen från de coolaste varumärkena så att du kan visa upp din stil. Från slipsfärg till fantastiska utskrifter - Valet är ditt.

Gjord för att bäras

Hoppar du trappor, slipskenor, flipar eller släpper verter, då är skate t-shirts din sak. Skjortorna är utformade för att ge dig en bra passform och låter dig vrida, vända och höja dina armar utan några problem.

Vi bär, vad vi säljer så du kan vara säker på att alla våra t-shirts är högkvalitativa och har en bekväm passform - vi vet att kläder är slitna att användas. Skate t-shirts har varit en vanlig del av den vanliga modescenen under lång tid på grund av sin komfort och coola design.

Vi har valt de coolaste mönster och stilar från många olika märken som DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Volcom, Etnies, Alis, Independent och mycket mer.

Många av våra mest populära skate-t-shirts finns också i barnens storlekar eftersom vi vet att de unga också vill se sitt bästa när de skate eller bara hänger ihop.

Skate-look med långärmad t-shirt

En långärmad t-shirt kan användas alla årets säsonger och kan sammansättas med många olika outfits. Till de ljumna sommarkvällarna är det bra att ha en långärmad, och när det blir lite kallare i löpet av hösten hjälper en långärmad t-shirt bättre med att hålla värmen. När vintern kommer, kan du dra din sommar t-shirt utöver din långärmade t-shirt och få det lite varmare medans du samtidigt får den klassiska skate-utseende. Det finns massor av långärmade t-shirts, som nog ska få dig till att se bra ut, och hos SkatePro hittar du ett stort utval av dem.

Långärmade t-shirts finns i många designs

Långärmade t-shirts blir gjorda i många olika designs, både med och utan grafiskt print. Några har långa ärmar, medans andra exempelvis bara har 3/4 ärmar. De finns både som enfärgade och med flera färger. Passformen är typiskt antingen lös, tätsittande eller standard passform. Materialen, som många av våra långärmade är gjort av, är typiskt vanlig bomull, finkammad bomull eller jersey. Här tillsätts det nårga gånger lite elastiskt material för att ge en mer tätsittande passform.

Spara på färg och print - tvätta med insidan utåt

Om du vill behålla kvaliteten på dina skate-t-shirts kan du vrida den inuti och sätta den i tvätt på 30-40 grader. På så sätt kan färgen på insidan tona lite, men utsidan av t-skjortan blir densamma - detsamma gäller för utskriften. Kläder av 100% bomull kommer inte att krympa med vanlig tvätt, men det kommer att vara i torktumlaren. Så om du tror att den nuvarande passformen redan är toppklart, föreslår vi att du använder en trasa för torkning.

SkatePro