×
Meny

Skate T-Shirts

  Filter
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Skate T-shirts för folket

Oavsett om du är intresserad av skating eller om du bara gillar att ha en cool och avslappnad look, är en skate t-shirt det perfekta valet för dig.

Skate t-shirts kommer i många olika stilar, former och färger. Vi har samlat ett stort urval av de hetaste skate t-shirtsen från de coolaste varumärkena så att du kan visa upp din stil. Från tie dye till häftiga tryck - Valet är ditt.

Skater-look med långärmad skateboard t-shirt

En långärmad t-shirt kan användas under alla årets säsonger och kan kombineras med många olika outfits. En mycket populär modell av långärmade t-shirts är den som kallas en baseball t-shirt. Denna är lätta att känna igen då ärmarna ofta har en annan färg än resten av tröjan.

Under sommarkvällarna och höst säsongen är en långärmad skate t-shirt det perfekta plagget för att hålla dig varm. När vintern kommer kan du dra över en vanlig t-shirt över din långärmade för att hålla dig varm men också för att få den där klassiska skate looken. Det finns ett stort utbud av långärmade t-shirts och baseball t-shirts där ute som ger dig en riktigt snygg look, här hos SkatePro har vi ett stort urval av dessa.

Gjord för att användas

Hoppar du i trappor, grindar rails, gör flips eller droppar verts, så är en skate t-shirt något för dig. Tröjorna är designade för att ge dig en perfekt passform som ger dig möjlighet för att röra dig utan problem.

Vi bär det vi säljer så du kan vara säker på att alla våra t-shirts är högkvalitativa och har en bekväm passform - vi vet att kläder är gjorda för att användas. Skate t-shirts har blivit en stor del av vardagsmodet under en lång tid tack vare dess komfort och coola design.

Vi har valt ut de coolaste designerna och stilarna från ett flertal olika märken så som DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Volcom, Etnies, Alis, Independent och mycket mer.

Många av våra mest populära skate-t-shirts finns även tillgängliga i barn storlekar då vi vet att även de yngsta vill ha en cool look i skateparken eller tillsammans med vännerna.

Långärmade t-shirts finns i många variationer

Långärmade t-shirts, raglan shirts/ baseball t-shirts tillverkas alla i många olika designs, både med och utan tryck. Vissa har långa ärmar medans andra endast har tre kvarts ärmar. Dem kommer vanligtvis i lös, slim eller vanlig passform.

Materialet på långärmade skate t-shirts är ofta gjort av bomull, ringspunnen bomull eller jersey, ibland tillförs även ett elastiskt material för att bidra till en tightare passform. Vi har långärmade t-shirts för både kvinnor och män.

Spara på färg och print - tvätta med insidan utåt

Om du vill behålla kvaliteten på din skate-t-shirts kan du vända den ut och in och tvätta den i 30-40 grader. På så sätt kan färgen på insidan tona lite, men utsidan av t-shirten bevarar sin färg - detsamma gäller för trycket. Kläder gjorda av 100% bomull kommer inte att krympa med vanlig tvätt, men det kan lätt hända i torktumlaren. Så om du är glad för passformen den har nu, rekommenderar vi att du låter den torka på tvättstället.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor