×
Meny

T-Shirts

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Passform
Krage
Ärmar
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Vad är en skate T-shirt?

En skate T-shirt utgör en viktig del av din look. De märken som inriktat sig på kläder för skateboarding har blivit några av de största märkena i industrin och deras designs kan kännas igen runt om hela världen. Skateboard T-shirts kommer både i den klassiska T-shirt stilen eller med en långärmad design. Så oavsett om du är en passionerad skateboard åkare eller om du bara är intresserad av stilen, så finns det helt säkert något som fångar din blick.

Här finner du T-shirts i varierande design. Kanske föredrar du en look med tie-dye och cool grafik, eller en mer stilren och minimalistisk stil. De flesta modeller är gjorda i bomull, vilket ger dig en hållbar produkt som hjälper kroppen hålla en behaglig temperatur.

Vilken typ av kläder passar bäst för sporten?

En perfekt skate T-shirt bör vara bekväm att ha på och ge dig all den rörelsefrihet du behöver. Många åkare föredrar en lös passform då det ger ökad flexibilitet. Dock så producerar många märken även sina tröjor i en regular och slim fit. Kom ihåg att kika i den tillhörande storleksguiden för att hitta rätt passform för dig.

En skate T-shirt ger dig den klassiska skate looken, men en långärmad tröja kan vara en bra ide under de kyligare dagarna och ger dig samtidigt lite extra skydd.

Att hitta rätt tröja är endast en del av den perfekta outfiten, så se till att kolla in hela vårt utbud av Streetwear & Skate kläder.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor