Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Snowboard Barn & Snowboard Paket Till Barn

  Filter
Varumärken
Längd

Bra att veta

Snowboard barn - åkning för de minsta

Att åka snowboard är en extremt populär vintersport bland barn och många väljer det som ett alternativ till skidor. Barn kan lära sig åka på en juniorsnowboard, förutsatt att den är den korrekta längden och bredden. Vissa barn älskar känslan av att åka snabbt utför, medans andra föredrar friheten att utforska backarna i deras egna takt.

Den väsentliga utrustningen som behövs till barn som vill börja åka snowboard är en snowboard för barn och bindningar. Dessa kan köpas som paket eller individuellt. Att köpa våra snowboardpaket för barn är oftast de som är mest prisvärt. För att hitta lämpliga kläder till ditt barn när de ska åka snowboard, kolla in Snowboard kläder och Vinterkläder.

När kan mitt barn lära sig åka snowboard?

Föräldrar frågar ofta oss om vid vilken ålder deras barn kan lära sig åka snowboard. De minsta junior brädorna är designade för barn på 3 år. Det är oftast runt denna åldern de har utvecklat tillräckligt med motorik för att lära sig baserna. De flesta snowboardskolorna tar emot 3-åringar som sina yngsta elever.

Vilken storlek ska mitt barn ha på sin snowboard?

Storleken på snowboard bestämts främst av hur långt ditt barn är. En bra tumregel är att brädans längd ska vara någonstans mellan ditt barns bröstkorg och deras näsa. Närmare bröstkorgen om de är en nybörjare och närmare deras näsa om de är en mer avancerad åkare. Det finns snowboard modeller som är 80 cm långa och de är några av de kortaste på marknaden och passar en 3-åring som är runt 95 cm lång.

Spana in vår Snowboard Storleksguide, för mer information kring en snowboards längd och bredd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor