×
Meny

Snowboard till Barn - Skapa ditt eget paket

  Filter
Varumärken
Längd

Bra att veta

Twintip på barn snowboard

Här kan du hitta vårt brett utbud av ungar snowboards som kan ge dig en rolig och annorlunda upplevelse på din skidresa.

När du väljer en snowboard för barn är det viktigt att välja rätt längd. Om snowboarden placeras vertikalt borde styrelsen nå axlarna på användaren, och den ska inte gå högre än hakan. Om du är i tvivel är det bättre med en kortare snowboard än en längre. På så sätt kan användaren styra styrningen bättre, vilket ger en bättre upplevelse för den unga åkaren. Speciellt om det är ditt barns första upplevelse på en snowboard är det viktigt att få så många framgångshistorier som möjligt eftersom det kommer att uppmuntra barnet att stanna kvar i sporten.

De flesta av våra barn snowboards kommer med en dubbel tip design. Twin-tip-snowboards är väl lämpade för parker och tricks, och de är idealiska för att köra i pisten. På en tvillingspets snowboard är främre och bakre ände symmetriska, och bindningarna är centrerade så det är lika enkelt att rida fram och bakåt. Snowboarding handlar om aktiv kul för dina barn, oavsett om det är på pisten, i parken eller på andra ställen på berget. Därför är det ett bra och roligt val för dina barn på skidresa.

Olika märken av junior snowboards

Vi bär barn och junior snowboards från olika märken, och det kan vara ganska svårt att välja ett styrelse. Du kan säga att det viktigaste är att ditt barn är stolta över styrelsen och får en bra upplevelse ute på pisten. Det är därför det är en bra idé att involvera ditt barn i köpprocessen, eftersom stil och utskrift kan spela en större roll än vad föräldrarna tror.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor