×
Meny

Skateboard hjul

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Hjulbredd
Hjul hårdhet
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Skateboard hjul - att välja rätt hårdhet och storlek

Skateboard hjul kommer i många olika storlekar och hårdheter och i ännu fler färger och designs. Alla våra skateboard hjul är gjorda av polyuretan, vilket ger bra hållbarhet och grepp.

Hjulens hårdhet och storlek är de två viktigaste faktorerna som du bör vara uppmärksam på när du köper skateboard hjul.

Hjulstorlek: Storleken på hjulet mäts i diameter och påverkar hastigheten och kontrollen. Större skateboard hjul är oftast snabbare men mindre lättmanövrerade medans mindre hjul tenderar att vara lättare att manövrera, men inte lika snabba.

Hjulhårdhet: Hårdheten av hjulet anges med en numerisk bedömning och bokstaven A. Hårdheten påverkar hållbarheten, väggrepp och stötdämpning av hjulen. Desto högre nummer, desto hårdare hjul.

Vi har paket med fyra skateboard hjul men du kan också köpa hjul separat. På produktsidorna kan du se hur många hjul som ingår i ett paket. Det är också möjligt att välja mellan olika diametrar för att få exakt den storlek på hjulet du föredrar till din skateboard.

Kolla in vårt utbud av skateboard hjul på denna sida. Vi säljer högkvalitativa hjul från flera kända skateboardvarumärken.

Om du är osäker på hur man väljer rätt hjul för din skateboard, tveka inte på att kontakta oss.

Skateboard hjul - hårdhet och åkstil

Skateboardhjul handlar om personliga preferenser, men det finns några tumregler:

Om du är en teknisk streetskater så kanske du föredrar små hjul i och med att små hjuls lätta vikt låter streetskaters prestera fliptricks enklare.

Om du gillar att skejta i vert eller bowl mer, så kanske du vill ha bredare hjul så du får mer grepp mellan brädan och underlaget.

Mjuka skateboard hjul- cruising

Mjukare hjul ger dig en en mjukare resa och du kommer inte att märka av små gruskorn på vägen när du åker. Därför föredrar dem som gillar cruiser åkning de mjukare hjulen.

super mjuka skateboard hjul- en trend från longboard cruising

En ny trend som blir mer och mer populär hos skateboard åkare som tycker om att cruisa runt på stan är att sätta extra mjuka hjul på deras brädor, vilket är en trend som är influerad av longboarding kulturen.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor