×
Meny

Crash Pants

  Filter
Varumärken
Storlek

Varför ska man använda crash pants?


Frågan lyder egentligen: Finns det någon anledning att inte använda ett par skyddsshorts? Nej - det finns egentligen ingen anledning att inte använda ett par vadderade skyddsshorts, impact shorts eller crash pants som det också kallas. Dessa shorts skyddar dig runt höfterna och vid svanskotan och kan rädda dig från en hel del blåmärken.

Det finns inget värre än en skadat svanskota. Om du faller och får ett direkt slag på svanskotan utan ett par crash pants på så kan även ett lätt fall orsaka en stor skada och mycket smärta. Därför använder även många skid- och snowboardåkare impact shorts.

Vi har ett brett utbud av olika typer av vadderade skyddsshorts. En sak du bör tänka över är om du föredrar ett par crash pants med en tight passform som du kan bära under dina vanliga byxor, eller ett par med en lösare passform som du kan bära som ett par vanliga shorts.

En fråga många ställer är om crash pants tar mycket plats och lätt syns att man har på. Svaret är nej, det gör dem ej - men om de gör det, så är det ändå värt det.

Som en kund en gång skrev i en review:

"One bad fall made me realize how sad I was when I couldn’t snowboard for weeks. Joy over vanity, I say. Save the vanity for the hot tub!"

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor