×
Meny

Skyddsbyxor

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Varför ska jag ha på mig skyddande shorts?


Frågan är faktiskt: Finns det någon anledning att inte bära en uppsättning skydd shorts? Och nej det finns ingen bra anledning att inte bära vadderade byxor eller vadderade shorts som de också kallas. Dessa byxor erbjuder mycket skydd på höfterna och bakbenet och kan rädda dig från mycket blåmärken på dessa kroppsdelar.

Det finns inget värre än en knipad svansben. Om du tar en direkt träff på svansbenet utan en uppsättning stötdockor kan du hamna i en situation, där även mjuka fall på din baksida kommer att orsaka stor smärta. Det är också anledningen till att många bra skidåkare och snowboardåkare bär dem.

Vi har ett brett sortiment av olika typer av vadderade byxor, och en sak du bör tänka på är om du föredrar ett par kraschbyxor med snäv passform, som kan bäras under dina vanliga byxor, eller om du vill ha ett par som har en mer regelbunden och lös passform, som kan bäras som ett vanligt par shorts.

Den ena stora frågan som står att bli besvarad är: Gör en uppsättning stötdämpar gör din bakom look stor? Nej - de gör inte - men om de gör det, är de värda det.

Som kund skrev en gång i en recension:

"En dålig höst fick mig att inse hur ledsen jag var när jag inte kunde snowboard i veckor. Glädje över fåfänga säger jag. Spara fåfänga för badtunnan!"

SkatePro