×
Meny

Skidglasögon

  Filter
Varumärken
Ansiktsstorlek
Lins vädertyp
Utbytbar lins
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Skidglasögon och goggels för snowboard

Här kan du se hela vårt sortiment av skidglasögon. Gör dig klar för nästa vintersemester med rätt utrustning.

Ett ordentligt par goggels av bra kvalitet är en viktig del av din skidutrustning, speciellt vid de låga temperaturerna mitt under vintern. Skidglasögon kommer i flera olika prisklasser, vid köp av dyrare modeller får du ofta en lins av bättre kvalitet som skyddar dina ögon mot starkt ljus. Kom ihåg att reflektionerna i snön från solen kan vara väldigt starka även om det är molnigt på himlen.

De dyrare skidglasögonen är ofta designade på ett sätt som förhindrar imma från att uppstå på insidan av linsen. Självklart, så går hållbarhet och pris hand i hand. Ett par dyrare ski goggels kan du därför ofta använda under riktigt lång tid.

Linsen på dina goggels

När vädret är grått och molningt eller när det snöar kraftigt kan det vara en bra idé att använda sig av en ljusare lins - möjligtvis med en gulare ton. I jämförelse så är en svart, mörkblå eller grå lins det bästa valet när det är soligt och ljust. Därför är det alltid bra att tänka på vilken lins som du har på dina skidglasögon.

Om du alltid vill ha optimal sikt så kan det vara en bra idé att ta med sig två olika par skidglasögon, så att du är redo för alla typer av väder. Vissa goggels kommer med utbytbara linser så att du lätt kan byta efter behov. En del modeller i vårt sortiment kommer med en gratis extra lins inkluderad. För att undvika att imma uppstår på insidan av linsen är de flesta modellerna konstruerade med flera lager och material som motverkar imma.

Skidglasögon och dess passform

De ski goggels du väljer bör sitta åt på ditt ansikte, utan att bli allt för tight. Alla goggels du hittar här på SkatePro kommer med justerbara spännband så att du lätt kan justera längden för en god passform. Många varianter har även en panorama-lins som ger dig fri sikt över ett större område. Vi har skidglasögon i flera olika storlekar både för vuxna och barn, så att alla kan hitta en passande modell.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor