×
Meny

BMX Armbågsskydd

Sortering
Varumärken
Storlek
Reset

Sortering

Använd

Varumärken

ResetAnvänd

Storlek


ResetAnvänd

Använder BMX åkare armbågsskydd?

BMX armbågsskydd bärs av åkare på alla nivåer och i alla olika discipliner. De är särskilt populära hos personer som åker på dirt tracks, i skateparker och i vert ramper, men många vanliga freestyleåkare väljer att bära dem för att få mer skydd och självförtroende. Armbågar är beniga leder som är fyllda med nerver, så en bra padding som täcker dem kan rädda dig från både mindre och allvarliga skador.

Alla armbågsskydd som du hittar i kategorin är utformade för att vara stryktåliga och ge dig bästa möjliga rörelsefrihet. Materialen som används i BMX armbågsskydd har fuktavlägsnande egenskaper som gör att din hud kan andas ordentligt. Detta gör det möjligt att bära dem hela dagen.

Välj mellan två sorters BMX armbågsskydd

BMX armbågsskydd med det klassiska hårda skalet ger bäst skydd. Mjuk stoppning finns placerat närmast huden och det hårda skalet sitter på utsidan. BMX pads utan hårt skal kallas elbow gaskets. Den mjuka skydden är inte lika skyddande men mycket lättare och kan bäras under dina BMX kläder. De ger också mer komfort och rörelsefrihet. De två olika typerna av skydd finner du även i kategorin Knäskydd BMX.

Förutom att skydda armbågar och knän är anklarna ett annat område som är sårbart för skador när du åker BMX. Kolla in våra BMX Smalben & Ankel Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor