×
Meny

Skydd till Skridskoåkning för Barn

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Skydd för skridskoåkning till barn för att vara säker på isen

Det är viktigt att vara skyddad så att ditt barn kan ha så roligt som möjligt på isen. Tillsammans med en skridskohjälm rekommenderas att de även bära andra skydd för att va så skyddade som möjligt. Dessa är utformade för att skydda de områden som man oftast faller på när man åker skridskor, nämligen knäna, armbågarna och handlederna. De absorberar stötarna vid fall eller krascher och hjälper därmed till att förhindra otäcka blåmärken.

Skyddsutrustning för skridskoåkning för barn kommer ofta i ett paket med tre typer av skydd, så att du enkelt kan få all utrustning i en och samma förpackning och få ett matchande set. Skydden som du ser här är lämpliga för vardaglig fritidsskridskoåkning samt konståkning. Dessutom fungerar skridskoskydd på samma sätt som skridskoskydd, så om ditt barn redan har en uppsättning av dessa så borde dessa fungera bra för isrinken.

Vad ska ett barn ha på sig vid skridskoåkning?

Förutom att ha rätt skydd är det viktigt att ditt barn är korrekt klädd för isrinken. För att se till att de har god värmeisolering är det värt att investera i ett underställ som hjälper till att hålla ditt barn varmt. I övrigt är det viktigt med en tjock jacka samt en mössa och handskar för kalla dagar och eventuella utomhusbanor.

Om du vill unna ditt barn ett par nya skridskor kan du gå till vår kategori Skridskor barn.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor