MENY
×

Ishockeyklubbor

  Filter
Varumärken
Total Höjd
Klubb Material
Blad Material
Flex

I denna kategori hittar du vårt utbud av hockeyklubbor. Vare sig du är nybörjare eller spelar hockey på hög nivå kan du hitta en hockeyklubba i vårt sortiment som passar dina behov.

Värt att notera om hockeyklubbor

En hockeyklubba som består av ett böjd blad kombinerad med ett skaft. Bladet är antingen något böjd eller det har en djupare kurva. Kurvan är viktigt eftersom en djup kurva lämpar sig väl för att lyfta pucken upp medan ett blad med mindre kurva är väl lämpad för låg bakhansslag. Bladen finns för både vänster- och högerhänta spelare. Om du är vänsterhänt, kommer du troligen föredra ett "rakt blad" och om du är högerhänt, kommer du föredrar en "left blad".

Ishockey klubbor är nödvändig utrustning för en hockeyspelare. Om du är nybörjare eller bara spelar i sällsynta fall för skojs skull, kan du nöja dig med en billig hockeyklubba, som är gjord av trä och har ett blad i ABS, men du spelar hockey som en seriös sport, bör du överväga att investera i en ishockeyklubba av kolfiber, eftersom de är både styvare och lättare än modellerna av trä och ABS.