×
Meny

Hockeyklubbor

  Filter
Varumärken
Total Höjd
Klubb Material
Blad Material
Flex

Bra att veta

Några saker du behöver veta om hockeyklubbor

I denna kategori hittar du vårt utbud av hockeyklubbor. Oavsett om du nybörjare eller spelar ishockey på hög nivå kan du hitta en hockeyklubba i vårt sortiment som passar dina behov.

En hockeyklubba består av ett svängt blad och ett skaft. Bladet är antingen något böjt, eller har en kraftigare kurva. Kurvan är viktig eftersom en djup kurva lämpar sig väl för att lyfta pucken, medan ett blad med mindre kurva är väl lämpad för låga bakhandsslag. Bladen finns för både vänster- och högerhänta spelare. Om du är vänsterhänt, kommer du troligen föredra ett "högerblad" och om du är högerhänt, kommer du föredra ett "vänsterblad".

Hockeyklubbor är nödvändig utrustning för en hockeyspelare. De varierar i både kvalitet och pris. Om du är nybörjare eller bara spelar ibland för skojs skull kan du nöja dig med en billig hockeyklubba, som är gjord av trä och har ett blad i ABS. Spelar du hockey som en seriös sport, bör du överväga att investera i en ishockeyklubba av kolfiber, eftersom de är både styvare och lättare än modellerna av trä och ABS.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor