×
Meny

Rullskidor paket

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Ett rullskidspaket - allt du behöver


I denna kategori hittar du ett urval av rullskidspaket.

Ett rullskidspaket innehåller alla nödvändiga delar för rullskidsturer. Vi erbjuder rullskidspaket för både nybörjare och erfarna rullskidåkare. Som ni ser har vi en hel del olika uppsättningar från olika tillverkare. Skidpaketet kommer från varumärkena Swenor, SkiGo och Elpex, som vi ansåg vara några av de bästa varumärkena för tillfället.

Det är bra som nybörjare att köpa ett rullskidspaket, så du är säkrad matchande redskap. Det kan också vara en fördel för erfarna rullskidåkare att köpa ett rullskidspaket, för att få rabatt på ett komplett kvalitetsskidspår.

Utrustningen i våra rullskidspaket i detta avsnitt har alla noga blivit utvalda av våra experter, så du är helt säker på att de utför helt perfekt tillsammans. Det är verkligen viktigt att dina bindningar och rullskidor är kompatibla. Rullskidspaketet i denna kategori inkluderar en uppsättning handskar, rullskidor, bindningar, stövlar och en uppsättning skidspår.

Perfekt för cross country träning


Rullskidor är det bästa sättet att träna tekniken från längdåkning om du bor i områden där det finns begränsade mängder snö. Detta ger dig också möjlighet att träna året runt för längdskidåkning.

Som med våra vanliga skidor får du en fri montering av bindningarna, om du köper både rullskidorna och bindningarna här på SkatePro. Detta är något vi rekommenderar starkt eftersom dina bindningar kommer att monteras i enlighet med din vikt och längd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor