×
Meny

Inlines-hockey tillbehör

Bra att veta

Det bästa gatu hockey redskapet finns ute


Street eller roller hockey är den mest populära lagsportern som spelas på antingen inline eller rollerblades. Uppspelningen av spelet är ganska enkelt, och är nästan identisk med det kallare vän; ishockey.

Vi har ett brett utbud av olika hockeyutrustning och rullhockeyutrustning för alla som gillar den här sporten. I denna kategori hittar du också några jockskydd. Detta är en mycket viktig del säkerhetsutrustning när du börjar spela hockey.

Vi har också axlar och bultar för hockey hi-lo setup där de mellersta tvåhjulen sänks bara en liten bit för att öka manövrerbarheten och ge spelaren en bättre förmåga att utföra skarpa varv.

Eftersom rullhockey är en högintensiv sport kan det hända att en underlig lukt kommer från dina stövlar. I vår rullhockey utrustningskategori hittar du en desinfektionsspray som hjälper till att hålla lukten och bakterierna på ett säkert avstånd. Detta kommer också att förlänga din skates totala livslängd, vilket sparar lite pengar på lång sikt.

Du kan behöva en broms


Trots att "hockeybromsen" härstammar från rull- och gatuhockey föredrar vissa spelare att använda bromsar. Speciellt för nya spelare som ännu inte är bekväma med att utföra "hockeybromsen" kommer det att vara bra att köpa och använda bromssystem.

Bromssystemet i denna kategori passar inte på alla skridskor och stöder maximal hjulstorlek på 110 mm. Men vi har inte träffat hockeyspelare än som använder hjul av denna dimension.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor