Glad Alla Hjärtans Dag
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Inlinehockey tillbehör

Bra att veta

Tillbehör till streethockey för att fullända ditt spel

På den här sidan hittar du ett brett utbud av inlinehockey tillbehör som kan användas för att ge din inlinehockey-setup de där sista detaljerna. Inlinehockey tillbehör som kompressionsstrumpor är bra för att minska ömhet och öka energin i benen. Ett enkelt men viktigt tillbehör är till exempel vattenflaskan, som ser till att du håller dig vätskeklar under både träning och matcher.

Du kommer också att se en del skyddsutrustning som hockeysuspensoarer och tandskydd. Båda dessa kommer att vara praktiska om pucken kommer flygande mot dig innan du hinner akta dig. Naturligtvis är detta bara en del av det skydd som du behöver innan du kliver ut på rinken eller gatan, så kolla in vår skyddsutrustning för hockey för att hitta allt du behöver för att hålla dig säker.

Inlines hockey tejp för ökat grepp och prestanda

Tejp för inlines hockey klubbor kan användas för att förbättra din prestation i rinken på många olika sätt. Den kan appliceras på klubbans blad, skaft och handtag och är något som används av nästan alla spelare. Den är tillverkad av samma material som den tejp som används för ishockey, så om du tycker om att spela både inlines hockey och ishockey kan du använda den här tejpen för båda.

Om du applicerar tejp på handtaget och skaftet kan du förbättra din kontroll, applicerar du tejp på bladet får du ökat grepp om pucken eller bollen. Vanligtvis är de svarta eller vita och du kan också välja mellan en bredare eller smal tejp.

Hur tejpar jag en inlines hockeyklubba?

Det finns inget fast recept för hur man applicerar hockeytejp. När det gäller bladet gillar vissa spelare att tejpa från häl till tå medan andra spelar från tå till häl. Detta är främst en personlig preferens. Viktigare när du tejpar bladet är att se till att intervallet är konsekvent. Tejpningen bör göras vertikalt och försök att överlappa ungefär hälften av den föregående omslaget. När du är klar ska du gnugga tejpen för att se till att den känns jämn. Detta kommer att bidra till att förhindra att tejpen lossnar.

Om det är dags att köpa en helt ny klubba kan du kolla in vårt utbud av Inline hockey klubbor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor