×
Meny

Pjäxor herr

Herr|Dam|Barn
  Filter
Varumärken
Storlek
Känga bredd
Flex
Typ av pjäxa
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Dina pjäxor kan passa dina fötter perfekt

Vi har alla hört skräckhistorierna om folk som åker skidor för första gången, och så slutar med att de får så ont i fötterna efter bara ett par timmars skidåkning, så de måste ta långa ofrivilliga pauser och tappa värdefull tid i pisten.

Dessa situationer uppstår ofta när folk hyr pjäxor som har varit använda av många andra och därför inte har den perfekta passform längre. Detta vill man såklart inte vara med om på sin semester. För att undvika att det händer är det viktigt att du tar med ett par pjäxor som du vet har rätt passform för dina fötter.

Den yttersta delen av en alpin pjäxa består av ett hårt plastskal och därför är det viktigt att insidan har en bra passform och god komfort. Kort sagt så har pjäxorna tre jobb att utföra:

De ska vara behagliga att bära och samtidigt hålla fötterna varma. Dessutom ska de kunna överföra dina rörelser ner i skidorna.

Hög kvalitet brukar normalt betyda perfekt passform

Pjäxor med hög kvalitet kommer ha en god passform från start, men de kommer även anpassa sig till fötterna med tiden för att ge en ännu bättre passform. Vi har ett brett urval av pjäxor från märken som Salomon, Nordica, Alpina och många andra. Om du är osäker på vilka pjäxor du ska välja så rekommenderar vi att du tar en titt på våran guide för köp av pjäxor.

Läs mer i vår guide köp av pjäxor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor