MENY
×

Herr Pjäxor

Herr|Dam
  Filter
Varumärken
Storlek
Läst
Flex
Pjäxor & bindnings kompatibilitet

Dine pjäxor skal passa dina fötter perfekt.

Vi har alla hört skräckhistorierna om förstagångs skidåkare, som slutade med att ha så ont i fötterna efter bara ett par timmars skidåkning, vilket resulterade i att de måste ta långa ofrivilliga pauser och tappa värdefull tid i pisten.

Dessa situationer uppstår ofta, när folk hyr ett par pjäxor som har varit använda av många andra och har därför inte den perfekta passform längre. Detta är såklart inte ett scenarion som önskas att uppleva på sin semester. För att undgå att det händer är det viktigt att du tar med ett par pjxäor som du vet har den rätta passformen till dina fötter.

Den yttersta del av en alpin pjäxa består av ett hårt plastskal och det är därför viktigt att insidan har en bra passform och bra komfort. Kort sagt så har pjäxorna tre jobb att utföra:

De ska vara behagliga att bära och samtidigt hålla fötterna varma. Du ska också kunna överföra dina rörelser ner i skidorna.

Hög kvalitet svarar normalt till perfekt passform

Kvalitets skid stövlar kommer ha en bra passform från starten men de kommer också kunna anpassa sig till fötterna över den tid för att ge en ännu bättre passform. Vi har ett brett urval av stövlar frå märker som Salomon, Nordica, Alpina och mycket mer. Kolla själv och om du är i tvivel om vilka stövlar du ska välja så rekommenderar vi att du kollar på våran köp av pjxäor guide.

Läs mer i vår guide köp av pjäxor köp av pjäxor.