×
MENY
×

Tillbehör

  Filter
Varumärken

Hitta sparkcykel tillbehör här


Om du slutade i vår justerbara scooter tillbehörssektion, söker du högst sannolikt några reservbultar, något säkerhetsljus för ditt barns sparkcykel eller kanske ett nytt bromssystem. Detta och några andra delar är vad du hittar i denna kategori, och om du är osäker om delarna passar ihop hjälper vi dig gärna till vår kundservice. Tveka inte att ringa oss.

Vi har några olika säkerhetsljus som är specialtillverkade för sparkcyklar av alla slag. I vissa länder betraktas skotrar, skateboards och skridskor som fotgängare, och det finns ingen lag som kräver att du använder ljus när du kör i mörkret. Oavsett vad reglerna är i ditt land rekommenderar vi alltid att du använder både fram- och bakljus på din sparkcykel eller något annat fordon. Ett ljus är verkligen i kategorin av viktiga sparkcyklel tillbehör.

Bultarna och axlarna i denna kategori är universella och passar alla märken med sparkcyklar. Dessa delar kommer vid något tillfälle att bryta eller lossna i tråden, och när det händer, rekommenderar vi starkt att du byter ut både främre och bakre bultar och axlar, eftersom det bara är en fråga om tid innan den andra kommer också ha sönder.

I den här kategorin hittar du också den exotiska Scoot n Pull Scoot Mill som är mycket populär bland små barn. Det är också en liten budgetutrustning, men samtidigt en mycket dekorativ och vacker gadget som kommer att göra lite uppmärksamhet när man går längs gatan.