×
Meny

Tillbehör för justerbar sparkcykel

Här hittar du tillbehör för justerbar sparkcykel

Om du hamnade på vår sida med tillbehör för justerbara sparkcyklar, är du förmodligen ute efter några reservdelar. Liksom reservbultar, säkerhetsljus för ditt barns sparkcykel eller kanske ett nytt bromssystem. Detta med mera är vad du hittar i denna kategori. Om du är osäker på om delarna passar ihop, så hjälper vår kundservice dig gärna. Tveka inte att slå oss en signal.

Vi har några olika säkerhetsljus som är specialtillverkade för sparkcyklar av olika slag. I vissa länder betraktas kickbikes, skateboards och rullskridskor som fotgängare och det finns därför ingen lag som kräver att du använder ljus när du kör i mörkret. Oavsett vad reglerna är i ditt land rekommenderar vi att du alltid använder både fram- och bakljus på din sparkcykel eller liknande.

Bultarna och hjulbultarna i denna kategori är universella och passar de flesta sparkcyklar. Dessa delar kommer förr eller senare att gå sönder eller bli lösa i gängorna, och när det händer, rekommenderar vi att du kontrollerar resterande delars skick för att se om det är något mer som kan kräva en uppdatering.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor