×
Meny

Turbindningar

  Filter
Varumärken
Kompatibla pjäxor
Monterings Plates För Dessa Bindningar

Bra att veta

Dina turbindningar ska vara breda

Turbindningar skalar upp dimensionerna jämfört med längdskidor. Både skidor och bindningar är större och tyngre än den traditionella uppsättningen.

När du åker skidor på fjället vill du att skidor och bindningar kan hantera alla förhållanden. Ibland åker du i djupsnö, ibland på mer klassiskt underlag för längdskidåkning.

Skidorna för fjällskidåkning är bredare, och bindningarna följer således efter. Våra bindningar kommer i bredder från 58 mm till 68 mm och är kompatibla endast med vissa turpjäxor. Läs under produktspecifikationerna vilken slags pjäxa varje bindning är kompatibel med.

Rottefella BC Magnum Black bindning är den bredaste i vårt sortiment. Trots att den är framtagen för bredare skidor, kan den monteras på skidor ner till 52 mm bredd.

Generellt sett ger den breda kontrollplattan på turbindningar god stabilitet och kontroll över skidorna, vilket är avgörande på fjället när du sällan vet vad som väntar bakom nästa sväng eller krön. Dessutom är både terräng och snöförhållanden mycket mer varierande.

På SkatePro ger vi alltid 365 dagars full returrätt på alla produkter - förutsatt att du returnerar produkten i samma skick och antal som när du fick den.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor