×
Meny

Underhåll Aggressive Inlines

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Hur länge håller ett par aggressive inlines?

Det finns ingen bestämd tid för hur länge ett par aggressive skates håller, det beror mest på hur ofta du använder dem. Om du är i skateparken flera gånger i veckan kan du naturligtvis räkna med att dina inlines slits snabbare än om du bara åker någon gång i månaden. Men oavsett hur ofta du åker är det viktigt att du utför regelbundet underhåll på dina aggressive inlines för att se till att du får ut bästa möjliga prestanda av dem.

Underhåll av aggressive skates kan vara allt från att torka av dina boots för att hålla den fräscha, till att byta hjul eller frame.

Håll dina kullager i toppskick

Några av de mest populära produkterna i denna kategori är kullagerrengörare. Regelbunden rengöring av dina kullager är en av de viktigaste underhållsåtgärderna du kan göra och aggressive kullagerrengörare gör processen mycket enklare och bekvämare. Om du inte är säker på hur du ska göra detta kan du gå över till vår guide om Rensning och smörjning av kullager.

Men även med regelbunden rengöring kommer det att komma en tid då kullagren helt enkelt inte rullar lika smidigt som de en gång gjorde. Så om du tycker att det är dags för en ny uppsättning, kolla in våran kategori Aggressive Inlines Kullager.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor