×
Meny

Headset till kickbike

  Filter
Färger
Varumärken
Headset-type
Kompatibel med
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Kickbike headset är litet men viktigt

Ett headset är en viktig del när du bygger en trick-sparkcykel. Headset installeras på headtuben på decket och ser till att framgaffeln roterar på ett lämpligt sätt.
Headsets för trick-sparkcyklar kommer i olika former och kvaliteter. De två mest populära typerna är icke-integrerade headsets och integrerade headsets.

Icke-integrerade headsets fungerar endast med ett standard deck. För att installera ett icke-integrerat headset, är undre och övre kåpan pressad in i decket - verktyg behövs.

Integrerade headsets fungerar endast med integrerade deck och det är mycket enkelt att installera ett integrerat headset, då undre och övre kåpan är integrerad in i headtuben.

Vad är ett integrerat headset och ett icke-integrerat headset?

Låt oss börja med vad ett integrerat headset är. Som vilket kickbike headset som helst, har ett integrerat headset en undre och en övre kåpa, skillnaden är att dessa är integrerade in i sparkcykelns headtube.

Detta betyder även att du inte behöver några specialverktyg för att installera ett integrerat headset. Men ha i åtanke att denna typ av sparkcykel-headsets endast passar med integrerade sparkcykeldeck.

Icke-integrerade headset kräver lite mer underhåll. Kullagren kommer med en övre och undre kåpa som behöver pressas in i headtuben. Dessutom kan icke-integrerade headsets vara gängade, och dessa gängade headsets passar endast med gängade framgafflar.

Ett tricksparkcykel-headset är en precis del av utrustningen och dess delar bör passa varandra perfekt. Om du känner dig osäker angående ditt nästa headset eller har en fråga angående det, tveka inte att höra av dig till oss.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor