×
Meny

BMX Cykel Lås

Säkra din cykel med ett BMX lås

Det är sannolikt att du har lagt ner mycket pengar på din BMX, och du vill vara säker på att du kan låsa den på ett säkert och tryggt sätt. Det finns några olika typer av BMX cykellås på marknaden som ger olika grader av säkerhet. Tråd, kabel och kedjelås är enkla att bära med sig och bra att använda om du bara behöver låsa cykeln under en kortare tidsperiod.

Ett säkrare alternativ är ett sköldlås. Dessa lås kallas ibland för D eller U-lås och är vanligtvis tillverkade av stål, vilket gör dem näst intill omöjliga att skära eller såga sig igenom. Om du ska lämna din cykel ute över natten är detta det säkraste alternativet att välja.

Hur låser jag min BMX cykel?

Det säkraste sättet att låsa cykeln är att se till att låset går genom bakhjulet, ramen och det du fäster det vid (t.ex. cykelställ, gatlykta). Hur du låser den beror naturligtvis på vilken typ av lås du har. Om du har ett kortare lås kommer du kanske bara att kunna linda det runt endast ett av hjulen eller ramen.

Kom ihåg att det är viktigt att göra det här rätt! Om den inte är låst på rätt sätt kan den fortfarande vara sårbar för stöld.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor