MENY
×

Framgafflar till sparkcyklar

  Filter
Färger
Varumärken
Kompatibel med
Hjul diameter
Hjulets nav bredd
Framgaffel längd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Framgafflar till sparkcyklar - med eller utan gänga?

På denna sida kan du se vårt breda utbud av framgafflar till trick sparkcyklar. De finns i många färger och mönster, så att du verkligen kan stå ut från de andra åkarna.

Numera kommer de flesta framgafflarna till sparkcykelar utan gänga - Threadless - för en mer stabil anslutning mellan baren och framgaffeln. Denna typ av framgaffel är därför vanligare att använda i skate parker och föredras av mer erfarna åkare. Framgafflar för sparkcykelar med gänga - threaded - ses fortfarande på kompletta sparkcyklar från lägre prisklasser. De är bra att lära sig sina första tricks på och är enkla att installera. Framgafflar med gänga kommer snabbt vara tillkortakommande när du vill avancera dina tricks.

Framgaffelns material

Sparkcykelgafflar är gjorda av stål eller aluminium. Stålsparkcykel gafflar är tyngre och mer hållbara och mycket lämpliga för nybörjare. Aluminium är lättare men mindre hållbara men föredras ofta av mer avancerade ryttare.

Aluminiumgafflar är sannolikt dyrare än stålgafflar. Om du bara kommer in i sporten, kommer en stålgaffel vara rätt bra för nu. När du får din passion för sparkcykling bekräftad, bör du överväga att uppgradera till en aluminiumframgaffel.

Om du vill lära dig mer om pro sparkcykelgafflar kan du läsa vår guide Köp en sparkcykelgaffel.

Om du inte känner dig säker på vilken pro sparkcykelgaffel du borde får du ringa oss, eller skicka ett e-postmeddelande till oss, så kommer vi att räkna ut det tillsammans.