×
Meny

Framgafflar till sparkcyklar

  Filter
Färger
Varumärken
Kompatibel med
Hjul diameter
Hjulets nav bredd
Framgaffel längd

Bra att veta

Framgafflar till sparkcyklar - med eller utan gänga?

På denna sida kan du se vårt breda utbud av framgafflar till tricksparkcyklar. De finns i många färger och mönster, så att du verkligen kan stå ut från de andra åkarna.

Numera kommer de flesta framgafflarna till sparkcyklar utan gänga - Threadless - för en mer stabil anslutning mellan styret och framgaffeln. Denna typ av framgaffel är därför vanligare att använda i skateparker och föredras av mer erfarna åkare. Framgafflar för sparkcyklar med gänga - threaded - ses fortfarande på kompletta sparkcyklar i lägre prisklasser. De är bra att lära sig sina första tricks på och är enkla att installera. Framgafflar med gänga kommer snabbt bli begränsande när du vill avancera dina tricks.

Framgaffelns material

Sparkcykel-framgafflar är gjorda av stål eller aluminium.Framgafflar i stål är tyngre och mer hållbara och mycket lämpliga för nybörjare. Aluminium är lättare men mindre hållbara men föredras ofta av mer avancerade åkare.

Aluminiumgafflar är oftast dyrare än stålgafflar. För att komma in i sporten, är en stålgaffel bra till en början. När du blir en passionerad sparkcykel-åkare, bör du överväga att uppgradera till en aluminiumframgaffel.

Om du vill lära dig mer om pro sparkcykelgafflar kan du läsa vår guide Köp en sparkcykelgaffel.

Om du inte känner dig säker på vilken pro sparkcykelgaffel du bör skaffa, får du ringa oss, eller skicka ett e-postmeddelande, så kommer vi att räkna ut det tillsammans.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor