×
Meny

Tekniska kläder

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

En teknisk topp, en teknisk tröja, en rashguard eller en lycra tröja eller något tekniskt slitage är ett måste för alla som älskar vattensportaktiviteter ute på havet.

Vårt breda sortiment av tekniska skjortor och tekniska toppar är utformade för att hjälpa dig att se bra ut, men givetvis också att ge väsentligt stöd under vägen för att optimera din prestanda på vågorna oavsett vilka väderförhållanden du kanske hamnar i.

Men faktiskt är tekniska t-shirts eller tekniskt slitage använd i de flesta sporter och av människor med aktiv livsstil. Löpare, vandrare, cyklister och fitnessentusiaster använder alla tekniska skjortor för att hjälpa dem att fungera bättre, svalna eller hålla varma.

Rashguards skyddar dig också från solen


En teknisk skjorta av polyesterväv hjälper till att få bort fukt från huden och torkar snabbt. Dessa skjortor föredras därför ofta av vandrare. Utan vattnet är det föredragna materialet vanligen lycra. Detta material har många funktioner beroende på hur de olika skjortorna tillverkas. Vissa tekniska skjortor hjälper dig att hålla dig varm medan andra är utformade för att ge en nedkylningseffekt när den används i heta temperaturer.

Alla skjortor har det gemensamt att de skyddar dig från UV-strålning och skyddar huden från mindre blåmärken.

Korta och långärmade t-shirts, hoodies etc.


Som du kan se i denna kategori finns det en hel del olika utföranden av rashguard. Som nämnts måste du överväga under vilka förhållanden du surfar och väljer ett rashguard som är optimalt under dessa förhållanden. Om du är en heltäckande surfare behöver du några olika tekniska skjortor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor