×
Meny

Soul Plates & Soul Frames

  Filter
Varumärken

Allt om Soul Plates, Soul Frames och Grindplates

Som aggressive skater vet du hur stor del slides och grinds är av sporten. I den här kategorin hittar du vårt urval av Soul Plates, Soul Frames och Grindplates. Oavsett om det är på gatan eller i skateparken tar regelbundna grinds hårt på dina skates vilket innebär att delar måste bytas ut med tiden.

Grindplates placeras i spåret i mitten av skaten. Detta gör att du kan "låsa fast" på ett rail och grinda i mitten av kängan. Soul Frames sitter mellan kängan och ramen, med soul plates, eller sliders, som fästs på denna. Detta breddar ramdelen av setupen, vilket gör att du kan grinda med sidan av kängan såväl som med hälen.

Även om användningen av grindplates och soulplates är något som nästan är exklusivt för aggressive skating, finns det ett par freeskate-modeller som stödjer användningen av soulplattor. Ett nyare tillskott på marknaden är dessutom grindblock, som kan fästas på quadskates.

Oavsett vad du behöver för dina inlines ska du dock se till att de är kompatibla med din befintliga setup. Det säkraste sättet att vara säker är att välja en modell som tillverkas av samma märke som din inline.

En annan viktig del som kommer att påverka hur dina grinds känns är dina ramar. Om du tycker att det är dags för en ny, gå då till vår sida med ramar för aggressive skates.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor