×
MENY

Aggressive Plattor

  Filter
Varumärken

Behöver du en ny själs platta eller själs ram?


Som en aggressiv skridskoåkare vet du hur stor en del slipning och glidning är i sporten. Det krävs en hel del övning, men då landar du äntligen den gränden öppen topacid belöningen är precis där. Att öva och förbättra din slipteknik ger din själsplatta ett allvarligt slag.

Självramen är en annan viktig del att ersätta en gång i taget om du vill utöka livslängden på dina aggressiva skridskor. Även om själsramar är mycket hållbara kommer det att finnas en tid när de måste bytas ut.

På denna sida hittar du vårt urval av slipplattor, soulplattor och soulramar för dina aggressiva inlineskridskor. På varje produktsida kan du läsa mer om storleken och vilka skridskor själplattorna är lämpliga med. Generellt bör du gå till en ram eller platta som tillverkas av samma märke som din skate.

Införandet av soulplattan var ganska revolutionerande för den aggressiva inline skate community. Själva plattan / soulramen gör moderna skridskor väldigt resistenta och trots att själplattorna kan bryta efter en stor chock kan skridandet återupplivas med en ny själplatta och kommer att leva på för många nya äventyr.

När du byter själplatta rekommenderar vi att du också byter skruvar och bultar, för att förhindra att den gamla en gång bryts. De flesta själplattor levereras med en ny uppsättning skruvar och skruvar men det kommer att anges i produktbeskrivningen.