×
Meny

Longboard handskar

  Filter
Storlek

Longboard slide gloves är ett måste

Longboard handskar fungerar som skyddsutrustning när du åker longboard i nedförsbacke. Med ett par longboard slide handskar på är dina händer skyddade, så att du kan göra riktigt bra slides utan att oroa dig för att göra illa händerna.

Hanskarna är ofta tillverkade av slitstarkt lädermaterial och har slide-puckar monterade för att ge dina händer optimalt skydd när du åker downhill i full fart!

När du använder slide-handskar kommer du att märka att slide-puckarna slits ut mycket snabbare än resten av handsken. Det är därför puckarna säljs separat - helt enkelt för att förlänga handskarnas livslängd. Puckarna är gjorda av konstruerad termoplast, som ger en yta med låg friktion, som låter dig glida på grova asfalterade ytor i hög fart.

Longboard-handskar för nybörjare och experter

Vi har en omfattande kollektion av olika slide-handskar för både nybörjare och proffsåkare. Nybörjare behöver oftast ett par som också skyddar fingertopparna med en puck, medan mer erfarna åkare brukar prioritera flexibilitet och väljer handskar utan kuddar på fingrarna. Dessa handskar har vanligtvis en yta av hårt läder på fingertopparna, och kanske till och med ett lager Kevlar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor