×
Meny

Skateboard Handledsskydd

  Filter
Varumärken
Storlek

Handledsskydd skateboard - behövs det?

Skador på handlederna är vanligt förekommande hos skateboard åkare av alla nivåer. Det är trots allt en naturlig reaktion att ta emot sig med händerna om man faller. Ett par skateboard handledsskydd fungerar effektivt genom att absorbera stötarna vid ett fall. De minskar även risken för blåmärken och skrapsår, såväl som mer allvarliga frakturer.

Det finns ett stort utbud av handledsskydd på marknaden. Vissa skydd täcker endast handleden medans andra sträcker sig över handflatan och fingrarna. Flera modeller är designade med skenor både fram och bak, vilket förser dig med extra stöd runt handlederna.

Att bära handledsskydd är inte endast rekommenderat för skateboard åkning. Om du åker longboard kan ett par skydd vara användbara vid åkning på svårare terräng eller vid hög hastighet. En annan viktig del att överväga vid denna typ av åkning är Longboard Handskar.

Handledsskydd skate - så ska de bäras

Hur du tar på dig dina skateboard skydd beror på den individuella produkten. Till exempel, om dina handledsskydd har skenor, så ska dessa ligga parallellt med din handled för att förse optimalt skydd. De traditionella skydden fäster med tre remmar, medans full-finger skydden kan dras på likt en handske.

Skate handledsskydd bör ha en åtsittande passform utan att vara obekväma. Då du vill ha fullt fokus på din åkning, bör du lossa aningen på dina handledsskydd om de begränsar din rörelse. Fördelen med de skydd som har kardborreband är att du kan justera de relativt fritt.

Om du önskar ett fullt set med skydd när du är ute och åker skateboard, spana in vårt utbud med Skateboard Skyddsset 3-pack.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor