Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Mössor & Balaclavas

  Filter
Färger
Varumärken
Kön
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Vad är en skidmössa?

Som det låter, är det en mössa man har på sig när man åker skidor. Precis som dina ytterkläder hjälper den dig att stå emot kylan under kalla och blåsiga dagar på berget.

Det finns ett enormt urval av olika stilar var det är viktigt att du tar hänsyn till hur du önskar använda den och din personliga stil. Om du är ute och åker skidor i de kallaste temperaturerna kommer ett fleecealternativ sannolikt att ge dig den bästa värmen. Om vädret är något varmare kan du välja en mössa i merinoull.

Naturligtvis erbjuder vi mössor i flera olika stilar, liksom skidmössor, beanies och mössor med toffsar. Det är även värt att tänka på om mössan kommer att få plats under hjälmen och om den kommer gå ihop med resten av din skidutrustning.

Halsdukar, balaclavas och buffar

Förutom mössor finns det många andra tillbehör som håller ditt huvud varmt. Balaclavas och skidmasker för skidåkning blockerar vinden, transporterar bort fukt och kan lätt bäras under hjälmen. Det finns en stor variation av designs, som täcker olika delar av ditt huvud och ansikte. Ett annat alternativ att överväga är en neck gaiter, även kallat buff, som fyller samma funktion men endast för nackområdet.

En mössa är självklart inte lika skyddande som en hjälm, så spana in våra skidhjälmar för att hålla huvudet säkert i backen.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor