×
Meny

Mössor, beanies och balaclavor

  Filter
Kön

Mössor, toppluvor och balaklavor

Att hålla ditt huvud varmt är en viktig ingrediens för en lyckad dag på berget. I den här kategorin hittar du alla slags vintermössor, från toppluvor till balaklavor och pannband. Vad du bör bära när du åker skidor beror på vädret, men också på din aktivitet och personliga preferens.

Trots att solen skiner kan det vara kallt, därför är det viktigt med en varm vintermössa, eller på de riktigt kalla dagarna - en balaklava.

Ett måste för den moderiktiga

Det är inte bara i backen som vintermössor och toppluvor är en populär accessoar. Båda produkterna är favoriter hos många skate:are - inte bara för att hålla huvudet varmt utan även för att ge lite extra attityd till sitt utseende. Sedan streetwear och skatewear har blivit populärt som aldrig förr har både vintermössor och toppluvor blivit ett mode-måste till vardags.

Designad för prestanda

I den här kategorin hittar du också ett stort utbud av vintermössor, toppluvor och balaklavor gjorda för högintensiva sporter där prestanda är nyckeln, som längdskidåkning, rullskidåkning, löpning eller cykling. Alla designade för att hålla dig varm och torr, vilket är viktigt när du är ute och utöver din favoritsport.

Pannband

Ett annat alternativ för att hålla ditt huvud varmt på berget är ett pannband. Du kommer se att pannband ofta är gjorda i samma material som vintermössor, toppluvor och balaklavor. Pannbandet håller dig främst varm om öronen och är för varma och soliga dagar.

Utforska gärna vårt produktutbud och hitta den vintermössa, toppluva, balaklava eller pannband som passar dina behov och din smak! På after-skin kommer du också uppskatta en varm skidmössa som ger dig en cool och avslappnad look.

SkatePro