Utförsäljning
Spara upp till 80%  -  Mer än 300 nedsatta varor!  -  Klicka här
×
MENY

Klistermärken

  Filter
Varumärken

Pimpa din tricksparkcykel med klistermärken

Och varför inte pimpa din laptop med snygga kickbike-stickers?

Ett av de bästa sätten att uttrycka dig på din kickbike, hjälm eller skydd är genom klistermärken. Det är inte många saker låter dig uttrycka dig så enkelt och effektivt som ett välvalt klistermärke.

Det finns en typ av skater som bara vill täcka sin utrustning med stickers, så ingen kan gissa vilken som är den ursprungliga färgen på hjälmen där under.

I den här kategorin hittar du klistermärken från SkatePro och olika sparkcykelmärken. Ungefär en gång om året skapar våra grafiska designers ett nytt unikt ark med klistermärken, som du kan hitta i den här kategorin. Det här är även sektionen där du hittar den mycket populära sticker-kollektionen Figz, som har några av de mest populära kickbike-åkarna i världen. Dessa klistermärken är riktiga samlar-märken och finns bara en begränsad period.

Stötta ditt märke med ett kickbike-klistermärke

Oavsett vilket märke du föredrar, finns det en god chans att vi har både merchandise och klistermärken från märket till salu. Om så inte är fallet, hör av dig till vår kundservice så kanske vi kan hjälpa dig med denna nödsituation.

Varje klistermärke och varje klistermärksark i denna kategori är tryckt på glansig vinyl, de är vattentäta och kan sättas på vad som helst - inne och ute. Vad väntar du på?