×
Meny

Sparkcykelskydd 2-pack

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Sparkcykelskydd 2-pack för ökat skydd

När du åker sparkcykel är det viktigt att du bär skyddsutrustning och tar hand om de mest sårbara delarna av din kropp. Efter huvudet är knäna och armbågarna nästa kroppsdel som du bör ha skydd för. När du faller av din sparkcykel är det vanligt att du landar på någon av dessa kroppsdelar, så om du håller dem skyddade minskar risken för att du skadar dig.

Köp ett 2-pack skateskydd sparkcykel

Det enklaste sättet att skydda dig innan du tar dig ut med din sparkcykel är att skaffa ett skyddsset. Då får du inte bara en jämn kvalitet och storlek, utan också en matchande uppsättning sparkcykelskydd. Skyddsset ger också alltid bra valuta för pengarna.

Skyddsseten kommer i ett 2-pack med knäskydd och armbågsskydd. Stilarna kan variera, många har elastiska band för att justera storleken och använder hårda skal för maximalt skydd. Om du vill köpa denna skyddsutrustning individuellt kan du kolla in Knäskydd - Sparkcyklar och Armbågsskydd - Sparkcyklar.

Om du vill ha mer information om skydd för sparkcyklar, särskilt för att åka i parken, kan du läsa våran guide för skyddsutrustning till sparkcykel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor