×
Meny

Skyddsutrustning till hockey

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Bra att veta

Hockeyhjälmar, hockeyarmer och hockeyjockband


Hockey kan vara en farlig sport om du inte har rätt skydd. Därför uppmanar vi alltid våra kunder att ha en komplett uppsättning av skyddsutrustningen från dag ett.

I det här avsnittet hittar du ett brett utbud av skyddsutrustning för hockey. Vi har skyddshockeyutrustning för både in och utomhus rullhockey, men även för ishockey - och i både junior och senior storlekar.

Om du letar efter en hockeypansar för att skydda din torso i nära kontaktlägen, har vi några högkvalitativa på lager. Det här är en sann måste, och om du spelar i en klubb, kräver klubben dig troligen att du ska ha en rustning för både träning och matchdagar.

Skydda dina mest värdefulla delar


Vi har också många olika hockeyhjälmar, som hjälper dig att skydda den mest värdefulla delen av din kropp. Medan vi pratar om värdefulla delar kanske du också vill titta på våra olika hockeyjockband och stegskydd för att säkerställa att din hockey-arv kan fortsättas i generationer.

När vi talar om nya generationer har vi också en komplett uppsättning skydd som rymmer allt som ett barn behöver när intresset är hockey. Satsen inkluderar armbågsplattor, axelkuddar, shin guards, handskar, byxor och en praktisk väska för att hålla den. Satsen finns i två olika storlekar och passar barn från fem till tio år.

Om du är målvakt, har vi också en komplett målvakt från varumärket CCM, som är perfekt för både gata och inomhushockey.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor