×
Meny

Snow Scooters

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Snösparkcykel - en sparkcykel med slädar

Snösparkcyklar beskrivas som en trick sparkcykel för snö - med slädar, i stället för hjul.

Med en snösparkcykel kan du göra trick på plana snöområden som du kan på asfalt med din trick sparkcykel. Du kan också ta en tur ner i backen eller off-pisten i full fart och med god kontroll, samtidigt som man gör tricks i luften och på snön.

En snö sparkcykel ger dig ännu fler alternativ för stunts i snön än du skulle ha på skidor eller snowboard, som kontrolleras och konstruktionen gör att du kan utföra många av de välkända trick skoter stunts.

Idén kommer från professionella sparkcykel åkare, som ville öva tricks på sina sparkcyklar på vintern. En snösparkcykels egenskaper och konstruktion beror på vilket märke det är från, eftersom det finns flera olika uppfattningar om hur en snösparkcykel bör vara.

En snösparkcykel är väldigt lätt

Utöver att de har slädar istället för hjul, har alla Pro Stunt Snow Scooters en sak gemensamt: De är lätta. Om vi tar Eretic Snowscoot som ett exempel så är materialen noggrant utvalda och består primärt av 6061 T6 aluminium och 4130 värmebehandlad kromstål, vilket är perfekt för att stå emot snö, vatten och krascher.

Denna sparkcykel har även en svängbar framgaffel som hjälper till att absorbera konturerna av berget. Detta ger en riktigt mjuk åkning. Mjukhet, vilket du inte hittar i de billigare modellerna på marknaden.

SkatePro