×
Meny

Skateboard delar & tillbehör

Bra att veta

Skateboard delar och tillbehör - allt för din bräda


På sidorna i den här kategorin hittar du skateboarddelar och skateboardhårdvara som skateboardhjul, grepptejp, lastbilar och lager som du kan lägga ihop som du vill, och på så sätt anpassa din egna bräda.

Du hittar också skateboardhårdvara som verktyg som du kan använda för att montera och underhålla din bräda för att säkerställa att den alltid är ordentligt åtspänd och att du enkelt kan byta hjul och andra delar i skateparken. Du hittar också annan skateboard hårdvara som skate wax som du kan använda för att mjukgöra ytor och därigenom göra slipningen mycket enklare.

Skateboard delar för att optimera din bräda.


Du kan faktiskt börja från början i den här kategorin och bygga din egen installation eftersom avsnittet innehåller alla delar som krävs för att bygga en avancerad skateboard. Om du vill göra det är det alltid en bra idé att börja med att välja däck.

Dessa dagar är de flesta skateboarddelarna kompatibla, men om du är osäker på om vissa delar passar ihop är du välkommen att ge vår kundservice ett samtal. En av våra mest populära skateboarddelar för tillfället är Skatertrainer 2.0.

Skatertrainer är egentligen "bara" fyra specialdesignade gummiband, som passar perfekt på alla skateboardhjul. Detta kommer drastiskt att minska den tid du behöver för att lära dig nya flips och tricks eftersom du inte behöver jaga din bräda runt och kan använda tiden för att finjustera dina tricks.

SkatePro