Glad Alla Hjärtans Dag
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Skateboard Delar & Tillbehör

Bra att veta

Vilka skateboard delar behöver jag?

Skateboard delar kan användas för att ge din bräda en fräsch look eller en uppgradering av trasiga områden. Detta kommer inte bara att förbättra din upplevelse men ger dig också möjlighet för att uttrycka dig själv när du är ute och åker med din skateboard. Bland dessa skateboard tillbehör finner du alla delar som behövs för att modifiera och uppgradera din bräda, så som griptape, kullager, washers och risers. Även om några av dessa delar inte är de mest välkända tillbehören till din bräda, så är de viktiga för att få din bräda att köra som den ska.

Skateboard tillbehör för modifiering av din setup

En skateboard är sammansatt av ett flertal olika delar. En ny skateboard griptape är ett perfekt sätt för att fräscha upp din bräda och det är även en viktig del som förser dig med grepp på brädan när du utför flips och tricks. Skateboard kullager hjälper hjulen att snurra och får brädan att rulla smidigt. Vi ska inte glömma muttrar och bultar bland våra skateboard tillbehör. Skateboard bultarna för en standard setup kommer i en variation av längder från ⅞ ", 1", 1.25" och 1.5".

Med rätt skateboard delar är det möjligt att bygga en skateboard från grunden. Om du vill uppgradera din setup men är i tvivel om hur du ska göra, kolla då in vår guide Så sätter du ihop en skateboard.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor