×
Meny

Skateboard Parts and Accessories

Bra att veta

Skateboard delar och tillbehör - allt för din bräda

Under sidorna i denna kategori hittar du skateboard delar och skateboard tillbehör så som hjul, griptape, truckar och kullager som du själv kan montera ihop precis som du vill, och på så sätt skräddarsy din egna bräda.

Du finner även skateboard tillbehör i form av verktyg som används för montering och underhåll av din bräda. Med korrekt verktyg kan du alltid säkerställa att din skateboard är ordentligt åtspänd och enkelt byta hjul och andra delar i skateparken. Du hittar också andra tillbehör så som skate wax, vilket kan användas för att mjukgöra ytor vilket gör grind tricks mycket enklare.

Skateboard tillbehör för att optimera din bräda.

Du kan faktiskt börja från grunden i denna kategori och bygga ihop din helt egen setup då denna sida innehåller allt du behöver för att samla en högkvalitativ skateboard. Om det är något du önskar att göra så är det alltid en bra idé att börja med att välja ett deck.

Nu för tiden är de flesta skateboard delar kompatibla med varandra, men om du är osäker på om vissa delar passar ihop är du mer än välkommen att ringa in till vår kundservice.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor